Redovisningskonsult

Redovisningskonsult för uppdrag till Baker Tilly MLT i Malmö!

Om tjänsten

Vi söker nu för uppdrag till Baker Tilly i Malmö dig som vill arbeta som redovisningskonsult. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader för att sedan övergå i anställning hos Baker Tilly. Intresserad? Urval sker löpande, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med i snitt 20-40 kunder. Där Baker Tilly lägger stor vikt på det personliga mot deras kunder. Det är oerhört viktigt att du skapar en bra kontakt med kunderna och att du har ett personligt engagemang som deras redovisningskonsult. Storleken på kundernas bolag varierar samt hur uppdragen ser ut.

Några av de arbetsuppgifter som rollen innebär är:
• Löpande bokföring
• Momsredovisning
• Bokslut och årsredovisning
• Deklarationer

Arbetstiderna är 8:00-17:00 med möjlighet till flex.

Vem är du?

Du har genomfört en universitetsutbildning, med inriktning på redovisning, och har jobbat några år som redovisningskonsult. Som person ser vi att du är social, har lätt för att ta kunder, prestigelös, god samarbetsförmåga och uppskattar en VI-anda/laganda. Ditt mål är att bli auktoriserad redovisningskonsult, om du inte redan är det. Du ska förstå vikten av att producera ett arbete med god kvalitet och aktivt jobba med förbättringar och egen utveckling.Du har erfarenhet från arbete i Fortnox, Hogia, Visma och Excel.
Löpande erbjuds du interna utbildningar för att ständigt utvecklas. Baker Tilly har en god personalpolitik där de värnar om varandra.
Då Baker Tilly är ett internationellt företag är det ett krav att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
Körkort B är meriterande.

Om verksamheten

Baker Tilly skriver om sin verksamhet:
Baker Tilly MLT KB är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och ingår som medlem i det nationella nätverket Baker Tilly Sverige AB och internationella nätverket Baker Tilly International.
Vi har funnits sedan 1980 och har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med totalt ca 60 medarbetare. Nätverket Baker Tilly Sverige expanderar kontinuerligt och kombinerar därigenom lokalt starka firmor med ett nationellt starkt nätverk. Idag har vi drygt 550 anställda som arbetar vid fler än 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.
Servicekänslan och det personliga engagemanget gentemot våra kunder är vårt signum. Vår lokala närvaro, i kombination med resurserna i det världsomspännande Baker Tilly International, ger våra kunder det bästa av två världar. De får service och personligt engagemang hos en lokalt ägd byrå med resurser och specialistkompetens i en global organisation. Det gör oss unika. Och det ger dig trygghet och kompetens.
Läs gärna mer om oss på http://www.bakertillymlt.se.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
8 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53457

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.