Redovisningsekonom

Redovisningsekonomer sökes till våra kunder i Malmöområdet!

Om tjänsten

På Poolia brinner vi för att koppla samman talanger med spännande uppdrag. Nu söker vi passionerade redovisningsekonomer, både juniora och seniora profiler, för att bli en del av vårt nätverk och ta del av unika möjligheter hos våra kunder i Malmöområdet. Uppdraget kan variera i längd och omfattning. De passar alltså både dig som är ute efter ett kortare interminsuppdrag men även dig som letar efter en trygg anställning hos ett företag där du kan stanna och utvecklas.

Din Roll:
När du blir en del av Poolia blir du inte bara anställd för att fylla en position – du anställs för att utvecklas, växa och göra skillnad i varje uppdrag. Oavsett om du är ny i branschen eller har många års erfarenhet, strävar vi efter att hitta uppdrag som matchar din expertis och passion.

Dina Uppgifter:
Ditt arbete kommer att omfatta en mängd spännande redovisningsuppgifter, inklusive men inte begränsat till:
• Löpande bokföring
• Hantering av fakturor
• Avstämningar
• Momsdeklarationer

Vem Vi Söker:
Vi välkomnar både juniora och seniora profiler som delar vår passion för utveckling och framgång.
Varför Poolia: Vi tror på att erbjuda mer än bara uppdrag – vi erbjuder möjligheten till personlig och professionell tillväxt. På Poolia anställs du för varje specifikt uppdrag, men du blir en del av vår gemenskap och har tillgång till en ständig ström av spännande möjligheter.

Ansök Nu:
Gör ditt nästa karriärsmove med Poolia och låt oss tillsammans skapa framgångsrika och minnesvärda arbetsupplevelser. Ansök redan idag och låt oss forma en fantastisk framtid tillsammans!

Hur ser processen ut?
Just nu har vi behov hos flera olika samarbetspartners för just redovisningsekonomer. Det finns alltså tjänster som ligger bakom annonsen. Matchar du någon av våra kunders profiler så hör vi av oss! Tveka inte med att kontakta mig om du har några frågor (mina uppgifter finns i spalten till höger)

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
6 februari
Sista ansökningsdag
6 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70648