Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till spännande uppdrag till Danir i Malmö!

Om tjänsten

Vi söker nu en driven redovisningsekonom för uppdrag till Danir Group i Malmö. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst 4 månader med chans förlängning.
Är du en självgående redovisningsekonom som självständigt kan hantera redovisningsarbetet från ax till limpa? Då är detta rollen för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som redovisningsekonom kommer du att ingå i ett trevligt team på 5 personer och din uppgift är att självständigt hantera redovisningen för två moderbolag och ett dotterbolag inom Danir Group. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra följande:
o Löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra
o Avstämningar/analyser
o Momsdeklarationer
o Inkomstdeklarationer
o Skatteberäkningar
o Månadsbokslut
o Årsbokslut

Arbetet är förlagt måndag till fredag under kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. Du kommer att vara placerad på Danir Groups kontor (Dockplatsen 1) högst upp i byggnaden med fantastisk utsikt över Dockan i Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och hanterar ovan skrivna arbetsuppgifter helt självständigt. Du har tidigare hanterat årsbokslut enligt K3 och känner dig trygg i detta. Det är till din fördel om du dessutom har tidigare erfarenhet av att ingå i en koncern med den koncernrapportring som det medför. Samt meriterande om du arbetat i Visma Control, Visma PX och Cognos, vänligen specificera detta i ditt CV.

För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, lösningsorienterad och driven. Du trivs i att organisera och strukturera arbetsflödet och är van vid att arbeta mot deadlines. Du har ett öppet och positivt mindset samt är en god lagspelare. Vi ser gärna att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
28 september
Sista ansökningsdag
5 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69627