Redovisningsekonom

Redovisningsekonom för uppdrag till AAK i Malmö!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta som redovisningsekonom hos vår kund AAK Sweden AB i Malmö. Det är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå i 6 månader, med chans till förlängning. Är du ute efter ett spännande och utvecklande arbete inom redovisning och rapportering? Då är detta tjänsten för dig. Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer bland annat bestå av:

– Ansvara för moderbolagets löpande redovisning och rapportering, budget samt årsredovisning och deklaration.
– Fakturahantering (registrering, kontering och betalning)
– Medverka i rapportering och konsolidering av års-, månads- respektive kvartalsbokslut.
– Diverse ekonomiska utredningar och analyser.

Rapportering sker till Director Financial Control & Tax.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ekonomisk grundutbildning (högskola/universitet, KY eller liknande). Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, då det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i arbetet. Du har goda kunskaper i SAP och Microsoft Office, särskilt Excel och Powerpoint. Koncernspråket är engelska och du måste behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad, rationell och konsekvent. Du är van vid och kan hantera deadlines för rapportering. Du har god analytisk förmåga och ett stort fokus på mål och kvalitet. Din personlighet karaktäriseras bland annat av lyhördhet och flexibilitet och vi tror att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är engagerad och prestigelös, beredd att hugga i när det behövs.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Om företaget

AAK:s beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. I nära samarbete med våra kunder använder vi vår kunskap för att skapa mervärde inom livsmedels-, konfektyr- och kosmetikindustrin.

AAK ska vara förstahandsvalet för kunder vars produktion bygger på mervärdeslösningar som baseras på vegetabiliska oljor och fetter. Detta har gjort AAK till en ledande leverantör av vegetabiliska special- och semispecialoljor och -fetter.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
11 mars
Sista ansökningsdag
30 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
52969

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.