Receptionist

Receptionister för kommande uppdrag i Malmö sökes!

Om tjänsten

Vi söker just nu receptionister för kommande uppdrag i Malmö. Du blir anställd via oss på Poolia som konsult och arbetar ute i uppdrag hos vår kund. Låter detta som något för dig? Skicka in din intresseanmälan, vi tar kontakt när vi får in ett uppdrag som passar just din profil!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna kan variera men brukar vara följande.
– Se till att det är snyggt och fint i receptionen och området runt om
– Ställa i ordning mötesrum
– Hålla i ordning på kontoret i allmänhet
– Assistera chefer
– Kommunikation och service internt till kollegor
– Övriga Ad-hoc uppgifter

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet i en assisterande och supporterande roll både för internt personal och externa besökare. Du har lätt för att lära dig nya system och är en van användare av Excel.
Som person är du pålitlig, flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och självklart är utomordentlig service något som är självklart för dig.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska, många av företagets besökare är engelsktalande.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64724