Projektledare

Projektledningskonsult till Arkatay Consulting – Malmö

Om tjänsten

Vill du leda och utveckla tillsammans med Arkatay och deras kunder? Vill du arbeta på en arbetsplats där du ges förutsättningar för självförverkligande och välmående? Nu söker Arkatay kollegor till sitt kontor i Malmö! Du kommer välkomnas till ett välmående bolag med kollegor som har höga ambitioner och som både utmanar samt stöttar dig i din utveckling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som projektledningskonsult hos Arkatay arbetar du med att hjälpa våra kunder att uppnå framgång i förändringar och projekt. Arkatay arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: rådgivning, utbildning och operativ projekt-/förändringsledning. Många av våra konsulter är verksamma inom två eller tre av områdena, samtidigt eller över tid. I rollen som konsult på Arkatay är det också betydelsefullt att du känner dig bekväm med kunddialoger och bearbetning av ditt nätverk.

Vem är du?

Du har erfarenhet av att leda projekt, samt förmågan att utmana kunden att styra i rätt riktning mot slutmålet. De projekt och förändringar du drivit spänner sig över flera olika branscher och organisationer, med nöjda beställare som gärna intygar din goda leverans. Du kan med enkelhet anpassa dig efter din omgivning och givna förutsättningar.

Vi ser gärna att du har en utbildning på universitetsnivå. Du drivs av att utveckla din kompetens löpande och stöttar samt motiverar gärna dina kollegor på deras resa av utveckling och självförverkligande. Du besitter kunskap om allmän god praxis inom projekt- och förändringshantering och det är meriterande om du kan påvisa formell kunskap eller certifieringar inom något relevant ramverk.

För att trivas på Arkatay är det viktigt att du delar våra värderingar, de präglar allt vi gör:
• Välmående: Vi har en mänsklig och öppen kultur där Arkatay ska vara den bästa tänkbara arbetsplatsen, med möjlighet till självförverkligande och goda förutsättningar för välmående.

• Utmärkande prestation: Vi strävar efter att tillhöra toppskiktet inom det vi gör och tar alltid ansvar för det långsiktiga resultatet.

• Insikt: Vi strävar ständigt efter utveckling, aktiv återkoppling och konstruktivt ifrågasättande. Vi söker alltid lärdomar och är aldrig fulländade.

• Delaktighet: Vi agerar på ett sätt som säkerställer delaktighet för alla Arkatayare på ett så inkluderande och effektivt sätt som möjligt. Vi tillämpar proaktiv transparens och ser till att skapa förutsättningar för människor att komma till tals, bidra och vara sitt bästa jag!

Om verksamheten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekt- och förändringsledning. Vi är under tillväxt och har just nu 23 medarbetare, med kontor i Malmö och en begynnande etablering i Stockholm. Vi arbetar för att projekt och förändringar alltid ska framgångsrika och bedrivas hållbart, både hos våra kunder och i samhället i stort. Vi anser att det är Arkatays uppdrag att få detta att hända och definierar det i vårt syfte; att säkra hållbar framgång i projekt och förändringar. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå samma mål.
Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer och därför förväntas alla ta gemensamt ansvar för varandra och bolagets strategi. Som en del av detta applicerar vi även egenvald lön utefter kriterier och förväntningar. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger konkurrensfördelar i vårt marknadserbjudande, samtidigt som det skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag. Har du en bra idé är chansen stor att du kommer få möjlighet att genomföra den.
Vi arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: utbildning, rådgivning och operativ projekt-/förändringsledning. Vi ser oss som ödmjuka experter och har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör. Vi investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna bidra med så stor påverkan som möjligt på vårt syfte: att sprida projektframgång.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
7 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67220