Projektledare

Projektledare till Arkatay Consulting

Om tjänsten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag, som brinner för att projekt och förändringar ska drivas framgångsrikt och hållbart. Vill du leda och utveckla projekt tillsammans med Arkatay och deras kunder? Vi söker kollegor med passion för projektledning! Du välkomnas till ett bolag med kollegor som har höga ambitioner som dessutom både utmanar och stöttar dig i din utveckling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som konsult på Arkatay arbetar du med att hjälpa våra kunder att uppnå framgång i förändringar och projekt. Arkatay arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: rådgivning, utbildning och operativ projekt-/förändringsledning. Många av våra konsulter är verksamma inom två eller tre av områdena, samtidigt eller över tid.

Du kommer utifrån kundens behov främst arbeta med operativ projektledning. I rollen som konsult hos Arkatay är det betydelsefullt att du känner dig bekväm med säljdialoger och bearbetning av ditt nätverk.

Vem är du?

Du har erfarenhet av att leda projekt, samt förmågan att utmana kunden för att styra i rätt riktning mot målet. Du har drivit initiativ inom olika branscher och organisationer samt har erfarenhet av konsultrollen, med nöjda beställare som gärna intygar din goda leverans. Du kan med enkelhet anpassa dig efter din omgivning och givna förutsättningar.

Du har en utbildning på universitetsnivå. Du drivs av att utveckla din kompetens löpande och vill stötta och motivera dina kollegor i sin resa av utveckling och självförverkligande. Du besitter kunskap om allmän god praxis inom projekt- och förändringshantering och det är meriterande om du kan påvisa formell kunskap eller certifieringar inom något relevant ramverk.
För att trivas på Arkatay är det viktigt att du delar våra värderingar, de präglar allt vi gör:

• Välmående: Vi har en mänsklig och öppen kultur där Arkatay ska vara den bästa tänkbara arbetsplatsen för alla som finns hos oss just nu och där man får förutsättningar för självförverkligande och välmående.

• Utmärkande prestation: Vi strävar efter att tillhöra toppskiktet inom det vi gör och tar alltid ansvar för det långsiktiga resultatet.

• Insikt: Vi strävar ständigt efter utveckling, aktiv återkoppling och konstruktivt ifrågasättande. Vi söker alltid lärdomar och är aldrig fulländade.

• Delaktighet: Vi agerar på ett sätt som säkerställer delaktighet för alla Arkatayare på ett så inkluderande och effektivt sätt som möjligt. Vi tillämpar proaktiv transparens och ser till att skapa förutsättningar för människor att komma till tals, bidra och vara sitt bästa jag.

Om verksamheten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekt- och förändringsledning. Vi är under tillväxt och har just nu 23 medarbetare, med kontor i Malmö och en begynnande etablering i Stockholm. Vi arbetar för att projekt och förändringar alltid ska lyckas och bedrivas hållbart, hos våra kunder och i samhället i stort. Vi anser att det är Arkatays uppdrag att få detta att hända och definierar det i vårt syfte; att säkra hållbar framgång i projekt och förändringar. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå samma mål.

Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer och därför förväntas alla ta ansvar för varandra och bolagets strategi, och alla sätter sin egen lön. Har du en bra idé är chansen stor att du kommer få möjlighet att genomföra den. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger konkurrensfördelar i vårt marknadserbjudande och skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag.

Vi ser oss som ödmjuka experter och har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör. Vi investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna få så stor påverkan som möjligt till vårt syfte: att sprida projektframgång.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
28 oktober
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65090