Projektledare

Projektledare – Stålhallar med form och funktion

Motiveras du av att se helheten i ett byggprojekt och vara involverad i projektets alla faser – från tomt till nyckelfärdig byggnad? Vill du dessutom arbeta på ett företag som känner en stolthet över att alltid ge kunderna det lilla extra och som drivs av att hitta smarta lösningar på varje kunds unika behov? Sök då tjänsten som projektledare på trevliga Byggsystem Bjärno AB.

Om tjänsten

Som projektledare ansvarar du för att projekten levereras enligt uppsatta ekonomiska, kvalitativa och tidsmässiga ramar. Detta är en bred roll som medför att du arbetar med allt från kontraktsskrivning till inköp, projektering, planering och produktionsförberedelser. I genomförandefasen har du ständig kommunikation med beställaren och säkerställer att byggnationen flyter på enligt plan. Du arbetar med ekonomistyrning, prognosarbete samt har dokumentationsansvar. När projektet är genomfört får du en viktig roll när det gäller uppföljning och erfarenhetsåterföring.
Naturligtvis arbetar du inte ensam. Vi är en väl sammansvetsad grupp av byggingenjörer som tillsammans arbetar med allt från kalkyl till konstruktion, projektering och projektledning. Ute på våra byggen har vi erfarna arbetsledare som sköter den dagliga driften och samordningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god förståelse för hela byggprocessen.
Vi tror att du är civil-, högskoleingenjör med inriktning bygg och har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll, gärna ännu mer. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta med större byggnader (flerbostadshus, industrier et.c). Har du arbetat med stålkonstruktioner tidigare ser vi det som en bonus.
Vi söker dig som har en naturlig passion och ett självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i kontakt med kunden och vet att bra kommunikation är grunden till ett lyckat projekt.
Du har ordning och reda i dina projekt och gillar att arbeta med flera parallella processer samtidigt. Vidare förutsätter vi att du har mycket goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Om verksamheten

Byggsystem Bjärno levererar högkvalitativa stålbyggnationer avsedda för kommersiellt bruk. Genom att kombinera funktion med estetik och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att förverkliga sina drömmar när det gäller exempelvis kontor, lager, bil-, och utställningshallar.
Med en djup expertis inom hela processen, från idé till produktion, har vi skaffat oss ett mycket gott renommé på marknaden.
Vi har egna lokaler i Arlöv utanför Malmö och en personalgrupp bestående av ingenjörer, arbetsledare samt produktionspersonal.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
4 juli
Sista ansökningsdag
11 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54024

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.