Byggprojektledare

Projektledare med byggnadsteknisk erfarenhet

Glasomera i Svedala expanderar och söker nu en självgående Projektledare bygg med en bred byggnadsteknisk kunskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Brinner du för projektledning med fokus på nöjda intressenter (kunder, boende, samarbetspartners etc) samtidigt som du uppnår projektets mål avseende kvalitet, kostnad och tid?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en utvecklande och omväxlande tjänst där du får med möjlighet att påverka arbetets utformning. Tjänsten innebär många kontaktytor såväl internt som externt.

Glasomera kännetecknas av professionalism, korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till sina kunder. Vi arbetar med en öppenhet och tillvaratagande av varandras erfarenheter.

I dina ansvarsområden ingår:

• Leda, genomföra och följa upp projekt mot kund och övriga projektintressenter i enlighet med kontrakt, ekonomiska ramar, tids- och kvalitetsmål
• Byggledning, ansvar för samordning och arbetsledning på byggarbetsplatsen
• Kvalitetssäkring och resursplanering (personal, tidplaner etc)
• Säkerställande av gemensamma arbetssätt och rutiner
• Upphandling av varor och tjänster från entreprenörer och konsulter till projekten
• Ekonomisk avstämning (projektens löpande kostnader i förhållande till anbudspris)
• Ansvarig för uppföljning av juridik och avtal i projekten
• Boka och delta i besiktningar

Tjänsten innebär regelbundna resor i södra Sverige och normalt har du 2-4 övernattningar per månad.

Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Du har troligen minst 5 års relevant erfarenhet som Projektledare inom bygg. Du har en god allmän byggnadsteknisk förståelse. Tidigare erfarenhet av fönster, skjut och vikdörrar, glaspartier, uterum och fasader eller närliggande område samt ROT är meriterande.

Vi är flexibla gällande din utbildningsbakgrund. Du kan ha en teknisk utbildning från högskola, YH eller gymnasium.

Kunskap och erfarenhet av AB04, ABT06 och ABM07 samt entreprenadjuridik i övrigt är värdefullt.

Du har grundläggande ekonomisk kunskap med en affärsförståelse för anbud, offerter, resursfördelning, tidplaner. Du har också kunskap om gällande arbetsmiljölagstiftning.

Du är flytande i svenska i tal och skrift och du har minst normalgoda kunskaper i engelska.

Du är en van användare av Excel och Office-paket i övrigt.

För att bli framgångsrik i tjänsten tror vi att är du resultatorienterad och målmedveten. Du är också engagerad och tar ansvar för projektets framdrift. Vidare har du förmågan att se helheten i projekt samtidigt som du kommer med egna förslag att utveckla arbetssätt.

Som person är du kundorienterad, kommunikativ, relationsskapande både inom och utanför företaget, tydlig och strukturerad. Vidare är du självgående, driven och förtroendeingivande samt att du har goda ledaregenskaper och lätt för att motivera dina projektmedlemmar. Du är också flexibel, lösningsorienterad och kan prioritera.

B-körkort krävs för tjänsten. Tjänstebil ingår i befattningen.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten

Glasomera startades 2006 och vi har idag elva kvalificerade och skickliga medarbetare med lång erfarenhet. Vi är en flexibel organisation och kan snabbt anpassa oss efter nya uppdrag.

Glasomera är specialister på kompletta fönsterbyten. Vi säljer och monterar fönster, dörrar och balkonginglasningar med fokus på energieffektivitet och funktionella lösningar.

Vårt motto är att vara professionella, ta ansvar, hålla tidsramar och respektera vår uppdragsgivares önskemål och krav. Vi gör, med andra ord, fönsterbytet så smidigt och effektivt som möjligt för både fastighetsägaren och de boende. När du anlitar Glasomera finns vi med dig genom hela processen och hjälper dig från rådgivning till färdigt projekt och slutkontroll.

Läs mer på https://www.glasomera.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
11 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68686