Programmerare

Poolia söker för kommande uppdrag; JavaScriptare!

Vi får kontinuerligt in uppdrag inom frontend, och just specifikt; JavaScriptkunniga sådana! Vår IT-rekryterare träffar ständigt nya innovativa kunder som letar efter duktiga utvecklare, så klicka på ’sök tjänsten’ eller kontakta Agnes Billgren på LinkedIn om du är redo att se dig omkring efter nya möjligheter.

Om tjänsten

Våra uppdragsgivare brukar sätta en viss betoning på ett intresse för UX, eller att du helt enkelt har ett öga för design. Det ligger mest fokus på antingen React eller Angular, men vi tar emot ansökningar med kompetens inom diverse frameworks och har du tidigare erfarenheter av frontend med användandet av språk från .Net (till exempel) så är det självklart meriterande.

Vem är du?

Du som senior har antagligen arbetat ett par år och börjar gå mer mot fullstack. Du har sedan ett tag tillbaka börjat bekanta dig med API:er och pratar obehindrat med kunder, beställare och produktägare. Extra meriterande om du dessutom kört TDD, DevOps, Scrumat, Kanbanat eller varit produktägare själv.

Du som junior har antagligen byggt ett par egna projekt, vare sig det är ett par plugins eller en egen hemsida. Du sätter stor vikt vid att arbeta effektivt (gärna TDD) och känner dig ofta stolt över slutresultatet då det både blir en snygg och ren stack i kombination med en tjusig front!

Om verksamheten

Vi träffar kandidater löpande så skicka in ditt CV eller kontakta Agnes Billgren på Agnes.Billgren@poolia.se eller 0701497873 så träffas vi för en förutsättningslös intervju där vi får lära känna dig och dina färdigheter bättre, sen när väl drömjobbet dyker upp så är det bara ett samtal bort!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
8 juni
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57058

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.