Helpdesk

Nu söker vi hungriga sommarjobbare till uppdrag inom IT-support!

Vi letar ständigt efter drivna och duktiga supporttekniker som är i början av sin karriär inom IT-support. Behovet av kompetent arbetskraft ökar hos våra kunder under sommarperioden och därför söker vi dig som känner sig manad att bygga på ditt CV med finfina erfarenheter. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Om tjänsten

Som supporttekniker kommer du att assistera och ge hjälp över telefon och mail till kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system etc. Du kommer även att arbeta med felsökning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar. En del ärenden löser du på egen hand, men då ärendena är mer komplicerade och invecklade skickar du det vidare. Genom att ställa frågor ringar du in vad som orsakar problemen och lotsar sen användaren fram till möjliga lösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som idag går på någon sort av teknisk gymnasieutbildning och tar studenten nu till sommaren och känner dig taggad att få en bra kick-start och vill komma ut i arbetslivet så fort som möjligt. Alternativt har du en färdig gymnasieutbildning inom IT och söker efter en ny utmaning inom IT.

Som person bör du vara serviceminded, driven, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Är du dessutom social, glad och har en positiv inställning även vid stressiga situationer, så är du rätt person. Du är uthållig och är både kreativ och metodisk i felsökningsarbetet. Du har lätt för att möta olika personer och har en stark pedagogisk förmåga i dialogen med användare.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
27 juni
Sista ansökningsdag
19 juli
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
53744

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.