Innesäljare

Nu söker Kinnarps dig som vill arbeta med inredningsupport i Malmö!

Om tjänsten

Drivs du av större affärer och är den i gänget som alltid hjälper andra? Vi söker nu dig som har öga för färg och form till rollen som inredningssupport hos Kinnarps i Malmö. Känner du igen dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att supportera säljarna i större upphandlingar och affärer. Det är en fördel om du har god erfarenhet av presentationsteknik och diverse datorprogram sedan tidigare då detta förekommer en hel del i tjänsten. I rollen ingår det att supportera i färg och form där det är viktigt att du har öga för och gärna tänker i nya och utmanande banor. I vardagen ingår även följande arbetsuppgifter:
– ge information till och hjälpa våra kunder via telefon/mail och i vår utställning.
– hjälpa våra säljare med kundärenden (offerter, produktinformation/prisuppgifter, kundserviceärenden, kundförfrågningar).
– skapa offerter och inredningsförslag/ritningar utifrån säljarens eller kundens instruktioner/behov och kundavtal.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från arbete med inredning, färg och form. Mot andra är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med många olika typer av människor. Du är kreativ, lösningsorienterad och tänker gärna i nya banor. Att ta egna och snabba beslut är inget du har svårt för utan något du motiveras av. Du har tidigare erfarenheter från arbete i Photoshop och Indesign och är en van användare av andra presentations- och redigeringsprogram. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Om verksamheten

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
14 maj
Sista ansökningsdag
4 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53628

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.