Nätverksadministratör

Nätverkstekniker till Axis Communications i Lund!

Om tjänsten

Vi söker nu en social och engagerad nätverksadministratör till Axis Communications i Lund! Tjänsten inleds med ett konsultuppdrag hos Poolia på 6 månader med ambitionen att sedan gå över i en anställning direkt hos Axis Communications. Sök redan idag, vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ditt arbete kommer bestå av dagligt underhåll men även uppdateringar, felsökning och problemlösning, i huvudsak på Axis produktionssiter. Du kommer även vara support i Axis interna helpdesk. Du kommer ha många kontaktytor, både inom Axis i Lund men även globalt. Arbetet sker både självständigt och i samarbete med ditt team.

Du kommer tillhöra IT Operations Routines & Compliance-teamet som är en del av Infrastruktur & IT Operations avdelningen. Avdelningens ansvar är att tillhandahålla och underhålla en pålitlig och effektiv IT-infrastruktur och arbetar med framtida IT-teknologier men även underhåll av den existerande infrastrukturen. Det kommer ske mycket samarbeta med andra team inom Infrastruktur & IT Operations.

Du är placerad på Axis huvudkontor i Lund men tjänsten innebär jourtjänst samt ca. 20 resdagar/år.

Vem är du?

Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som nätverksadministratör inom drift och förvaltning. Det är meriterande om du har erfarenheter av att arbeta i globala sammanhang.

Tekniska kunskaper som du behöver ha erfarenhet av är: HP Switch, trådlösa nätverk (gärna Aruba), Cisco IOS, Radius, Linux Server samt nätverksadministration.

Meriterande kunskaper är: Pulse Secure, MySql, CFEngine, Ansible, Git & SVN, Script-språk (Python, Perl , PHP och Linux shell scripting), Storage & backup samt Nagios/Icinga.

Du trivs bra med att arbeta i team. Som person är du noggrann och strukturerad. Du tycker om att ta på dig ansvar och tar dig gärna an att lösa akuta problem som uppstår. Självklart brinner du för problemlösning och teknik!

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

På Axis är våra medarbetare innovativa, dedicerade och energiska och det är bara början. De är den drivande kraften av företaget. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med Din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
2 januari
Sista ansökningsdag
29 februari
Referensnummer
55750

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.