Administratör

Masterdata administratör till Lantmännen!

Om tjänsten

Vi söker nu en Masterdata administratör med god systemvana för uppdrag till Lantmännen i Malmö! Uppdraget är med start omgående och pågår till årsskiftet 2022/2023 med stor chans till förlägning. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Masterdata administratör kommer du att ingå i ett trevligt team där din uppgift är att hantera och administrera stora mängder data. Du kommer att uppdatera kundregister och kvalitetssäkra olika typer av information. Du arbetar både med infasning- och utfasning av data i Lantmännens affärssystem för Masterdata (EBX). Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer, förstår vikten av noggrannhet samt har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Då man även kan komma att ha kontakt med både interna och externa kunder måste man ha en bra kommunikationsförmåga.

Arbetet är förlagt under kontorstider med placering i fräscha lokaler på Lantmännens kontor i Rosengård.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt god erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare. Du förmår att arbeta i olika typer av system och har även goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Som person är du noggrann, har lätt för att samarbeta med andra, engagerad, strukturerad och kan driva ditt eget arbeta framåt samtidigt som du har förmågan att lyssna in andra. Du tycker om att ingå i ett team men uppskattar även att arbeta självständigt med enskilda ärenden.

Du kommunicerar obehindrat på svenska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och har verksamhet inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis (2020). Huvuduppgiften är att tillhandahålla medlemmarna utsäde, gödsel, växtskydd och foder samt att ta emot, lagra, förädla och sälja det som lantbrukarna odlar. Andra viktiga inslag i verksamheten är försäljning av skogs-, entreprenad- och jordbruksmaskiner. Lantmännen är Sveriges största uppköpare av spannmål. Livsmedlen som Lantmännen producerar baseras i huvudsak på spannmål (sädesslag). De säljs under flera olika varumärken, exempelvis: Kungsörnen, AXA & Start!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
13 maj
Sista ansökningsdag
29 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64486