Administratör

Mångsidig administratör med erfarenhet av logistik

Prisbelönta TrustCare har skapat sig en unik position på marknaden med hjälp av sina stilfullt designade hjälpmedel för äldre. Med en stadig tillväxt på en global marknad blir det mycket att hålla reda på – och det är där du kommer in i bilden! Vi söker en kvalificerad administratör med ett ansvarsområde som sträcker sig från beställning till leverans och allt däremellan. Tjänsten är ett längre vikariat men vår uppriktiga ambition är att vi skall vara kollegor betydligt längre tid än så!

Om tjänsten

TrustCare erbjuder en mycket spännande tjänst där du blir spindeln i nätet när det gäller att säkerställa att våra produkter når kunder och återförsäljare över hela världen. Du kommer att arbeta med order-, och lagerhantering, ha kontakt med leverantörer och transportörer och naturligtvis även kunder och återförsäljare. Därutöver kommer du vara behjälplig med kundtjänstarbete och eventuella reklamationer samt arbeta med allmänna administrativa uppgifter.

Kort sagt är detta ett omväxlande och väldigt roligt arbete för dig som tycker om att vara inblandad i lite allt möjligt och som mår bra av att ha såväl överblick som ett stort eget ansvar.

Tjänsten är ett mammavikariat på ca 1.5 år men för rätt person finns det mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete, och gärna med inriktning mot logistik. Du har god datorvana, behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och det är givetvis meriterande om hu har arbetat i en internationell miljö.

En stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann och systematisk. Du är van att arbeta självständigt och proaktivt och har en stor ansvarskänsla. Vidare är du duktig på att skapa och vårda relationer och bidrar till teamets framgång genom kreativ och god initiativ- och samarbetsförmåga. Dina tidigare kollegor beskriver dig som en flexibel och hjälpsam person som inte räds inte att hjälpa till där det behövs.

Om verksamheten

TrustCare är ett världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. Vi inriktar oss på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare som ställer nya och höga krav på både teknik och design. Vi har genom åren skapat en rad innovativa produkter vilka fått priser för såväl sin funktionalitet som design

Företaget är ungt och innovativt, 8 år gammalt och baserat i Malmö. Vi exporterar till mer än 25 länder med Norden, Tyskland, Nederländerna, Japan och Australien som våra största marknader. Vi har en god lönsamhet och vår kreditvärdighet är AAA.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
14 februari
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56220

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.