Löneadministration

Lönespecialist till internationell kund i Malmö!

Om tjänsten

Nu söker vi på uppdrag till vår internationella kund i Malmö en erfaren lönespecialist för ett långsiktigt uppdrag. Vi erbjuder en spännande möjlighet där du får chansen att arbeta med en global aktör och vara en nyckelspelare inom HR- och löneområdet. För rätt person finns dessutom goda möjligheter till förlängning. Du erbjuds initialt en anställning via Poolia på 1 år, du kommer att jobba kontorstider måndag till fredag med möjlighet till hybridarbete några dagar i veckan efter upplärningsperioden. Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att sitta i fräscha och nya lokaler centralt i Malmö där lunchrestauranger och goda pendlingsförbindelser finns nära tillhands. Du kommer att ingå i ett dynamisk team av 5 stycken Lönespecialister och HR-generalister inom avdelningen HR Support.

I rollen som lönespecialist kommer du att:
• Hantera administrativa uppgifter i lönesystemet SAP.
• Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående löne- och relaterade ärenden.
• Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.
• Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.
• Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.
• Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).
• Säkerställa förbättringar av arbetssätt och driva kontinuerliga förbättringar tillsammans med kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren och engagerad lönespecialist. Du trivs i en dynamisk miljö och är van vid att arbeta självständigt. Dina personliga egenskaper inkluderar nyfikenhet, noggrannhet, och öppenhet. Du värdesätter samarbete och trivs med att leverera som en del av ett team. Du tar gärna egna initiativ och ser ständiga förbättringar som en del av din yrkesroll. Erfarenhet av lönearbete är ett krav, och kunskap inom SAP som lönesystem är önskvärt. Du behärskar både svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
9 april
Sista ansökningsdag
23 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70912