Löneadministration

Lönespecialist till bolag i Malmö!

Om tjänsten

Nu söker vi en Lönespecialist till en av våra kunder i Malmö. Uppdraget är med start omgående och pågår i 6 månader med chans till förlängning och på sikt direkt anställning hos bolaget. Är du redo för en ny utmaning och vill du dessutom utvecklas inom ett häftigt bolag? Då ska du söka tjänsten! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Lönespecialist hanterar du hela löneprocessen från ax till limpa. Du rapporterar till lönechefen och ingår dessutom i ett trevligt löneteam om 10 personer där ni hjälps åt och stöttar varandra för att gemensamt komma i mål. Idag arbetar teamet i AGDA PS men inom kort kommer bolaget gå över till SD Worx (fd. Aditro).

Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta med hela löneprocessen inklusive, pensioner, försäkring och förmåner
• Tolkning/tillämpning av kollektivavtal och gällande lagar relaterade till löneområdet
• Vara uppdaterad inom skattelagstiftningen relaterade till löneområdet (t.ex. inkomst/lön, kostnadsersättningar och förmåner)

Du kommer att vara placerad på bolagets kontor i Västra Hamnen/Dockan med 5 minuters promenad från Malmö Centralstation. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag med möjlighet till hemarbete 1 dag per vecka. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med löner och till din fördel har du tidigare erfarenhet av självständigt löneadministrativt arbete från ax till limpa. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning såsom en YH-utbildning inom lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du driven, prestigelös och öppen för att lära dig nytt, samtidigt har du hög integritet och du ser till att ditt arbete utförs med stor noggrannhet. Du trivs i en självständig roll men uppskattar även att ingå i ett inkluderande team där ni tillsammans löser problem och delar kunskap samt erfarenheter.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67848