Löneadministration

Löneadministratör till AKEAB

Poolia söker för rekrytering till Anläggning & Kabel Entreprenad i Malmö AB (AKEAB) i Malmö en noggrann och ansvarstagande Löneadministratör. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas efter din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i en framgångsrik och expansiv koncern? Vill du ha ett självständigt ansvar samtidigt som du jobbar på en avdelning präglad av en tydlig teamanda? Då kan detta vara tjänsten som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en varierad tjänst med många kontakter i ett finansiellt stabilt bolag som befinner sig i en tillväxtfas.

I dina arbetsuppgifter ingår främst:

• Löneadministration
• Hantering av tidrapportering
• Statistik
• Reseräkningar/utlägg

I tjänsten ingår också att du kommer att medverka vid projekt avseende utveckling av processer och rutiner inom löneområdet.

Lönearbetet består idag av ca 300 medarbetare, både tjänstemän och kollektivanställda.

Du rapporterar till Teamleader Lön.

Vem är du?

Vi tror att du har minst 2-3 års relevant erfarenhet från självständigt arbete med löneadministration. Vi ser det som meriterande om du har jobbat i ett medelstort eller större företag.

Om du har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet (exempelvis från YH/KY) ser vi det som värdefullt.

Tidigare erfarenhet av Agda PS är meriterande. Du har minst normalgoda kunskaper i Excel och Word.

Flytande svenska i tal och skrift krävs i tjänsten. Om du har erfarenhet av löneadministration i Danmark och/eller pratar danska är det meriterande (men inget krav).

För tjänsten krävs att du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt och slutföra dessa inom givna deadlines.

Har du tidigare erfarenhet av löneadministration avseende både kollektivanställda och tjänstemän är det värdefullt. Tidigare erfarenhet av avtalsområdena SEKO, Byggnads, Unionen och/eller Ledarna är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp samt utför dina arbetsuppgifter strukturerat, noggrant och effektivt. Tjänsten innebär mycket kontakt med AKEAB:s medarbetare vilket ställer krav på god kommunikations- samt samarbetsförmåga.

AKEAB erbjuder tjänstepension enligt kollektivavtalet.

Om verksamheten

AKEAB är en del av Eleda Group som är en expansiv koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Koncernen verkar via regionala bolag i flera regioner i södra och mellersta Sverige där AKEAB är ett av regionbolagen. AKEAB inklusive en handfull dotterbolag omsätter 2,5 miljarder och har 450 anställda. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och bolagen arbetar självständigt i kompletterande geografier med målet att vara en ledande aktör på sin respektive regionala marknad. Eleda Group, som har sitt huvudkontor i Stockholm, har omkring 2 500 medarbetare och en omsättning om 10 miljarder kronor. Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i koncernen.

Läs mer om företaget på https://akeab.se/ och om koncernen på https://eleda.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
23 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66604