Löneadministration

Löneadministratör för deltidsuppdrag under sommaren i Malmö!

Om tjänsten

Vi söker en löneadministratör med erfarenhet till ett internationellt företag i Malmö! Är du noggrann och strukturerad och vill arbeta på ett växande företag med mycket möjligheter? Då kan detta vara uppdraget för dig! Uppdraget är på ca. 3 dagar i veckan och kommer pågå under sommaren, det förväntas börja 8 juli och vara slut 24 augusti. Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta som löneadministratör på ett internationellt företag beläget i Malmö. Du kommer vara med och stötta i lönearbetet under sommaren, då de andra har semester, men kommer aldrig vara ensam på plats. Teamet är totalt 3 stycken när alla är på plats. Du kommer arbeta med löner för Sverige, Danmark, Norge och Finland. Då det är ett internationellt företag kommer stor del av arbetet ske på engelska.

Vem är du?

För att trivas i rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med lönehantering. Du är självständig i ditt arbete med lön. Det är meriterande om du har arbetat i en internationell miljö tidigare och gjort löner för olika länder. Du har kunskap om skattedeklarationer.

Du brinner för teamarbete, är inte rädd för att fråga och tycker om att hjälpa dina kollegor. Du tar gärna på dig ansvar och är noggrann & strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en positiv inställning!

Du har erfarenhet av att arbeta med olika system och får gärna förtydliga i din ansökan vilka system du har arbetat med. Du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
18 juni
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53815

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.