Projektledare

Ledarutvecklare med erfarenhet av utbildning till Arkatay Consulting

Om tjänsten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag, som brinner för att projekt och förändringar ska drivas framgångsrikt och hållbart. Vi är en ackrediterad utbildningsleverantör både hos Project Management Institute, PMI®, och hos AXELOS. Vi söker nu en driven ledarutvecklare med intresse och erfarenhet av utbildning. Du välkomnas till ett bolag med kollegor som har höga ambitioner som dessutom både utmanar och stöttar dig i din utveckling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arkatay arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: rådgivning, utbildning och operativ projekt-/förändringsledning. I denna roll kommer du att arbeta som konsult hos Arkatay. Rollerna vi söker är dels en utbildare, dels en ledarutvecklare eller en person med kombination av dessa förmågor. I rollen som ledarutvecklare arbetar du med att hjälpa våra kunder att uppnå framgång i förändringar, projekt och att ladda organisationen med högre förmåga inom ledarskap. I rollen utbildare kommer du att leda utbildningar inom projektområdet, både inom det agila området, ledarskap och inom klassisk projektledning. Det är meriterande och positivt om det finns erfarenhet eller intresse av certifieringsförberedande utbildningar, såsom PMP och PRINCE2. I rollen som konsult på Arkatay är det också betydelsefullt att du känner dig bekväm med säljdialoger och bearbetning av ditt nätverk.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning på universitetsnivå. Du besitter gedigen erfarenhet av ledarutveckling, samt gärna erfarenhet av projektledning och att leda utbildningar inom området. Du kan påvisa en mycket god pedagogisk förmåga, dina kunder och kursdeltagare är alltid nöjda och vittnar gärna om att du är en uppskattad kursledare.

Du drivs av att utveckla din kompetens löpande och vill stötta och motivera dina kollegor i sin resa av utveckling och självförverkligande. Du har kunskap om allmän god praxis inom projekt- och förändringshantering och det är meriterande om du kan påvisa formell kunskap eller certifieringar inom något relevant ramverk.

För att trivas på Arkatay är det viktigt att du delar våra värderingar, de präglar allt vi gör:
• Välmående: Vi har en mänsklig och öppen kultur där Arkatay ska vara den bästa tänkbara arbetsplatsen för alla som finns hos oss just nu och där man får förutsättningar för självförverkligande och välmående.
• Utmärkande prestation: Vi strävar efter att tillhöra toppskiktet inom det vi gör och tar alltid ansvar för det långsiktiga resultatet.
• Insikt: Vi strävar ständigt efter utveckling, aktiv återkoppling och konstruktivt ifrågasättande. Vi söker alltid lärdomar och är aldrig fulländade.
• Delaktighet: Vi agerar på ett sätt som säkerställer delaktighet för alla Arkatayare på ett så inkluderande och effektivt sätt som möjligt. Vi tillämpar proaktiv transparens och ser till att skapa förutsättningar för människor att komma till tals, bidra och vara sitt bästa jag!

Om verksamheten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekt- och förändringsledning. Vi är under tillväxt och har just nu 23 medarbetare, med kontor i Malmö och en begynnande etablering i Stockholm. Vi arbetar för att projekt och förändringar alltid ska lyckas och bedrivas hållbart, hos våra kunder och i samhället i stort. Vi anser att det är Arkatays uppdrag att få detta att hända och definierar det i vårt syfte; att säkra hållbar framgång i projekt och förändringar. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå samma mål.

Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer och därför förväntas alla ta ansvar för varandra och bolagets strategi, och alla sätter sin egen lön. Har du en bra idé är chansen stor att du kommer få möjlighet att genomföra den. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger konkurrensfördelar i vårt marknadserbjudande och skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag.

Vi arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: utbildning, rådgivning och operativ projektledning. Vi ser oss som ödmjuka experter och har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör. Vi investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna få så stor påverkan som möjligt till vårt syfte: att sprida projektframgång.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65648