Account Manager

Lead Account Manager

TEKsystems söker en driven och ambitiös Lead Account Manager som brinner för att skapa affärer och bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Vi förstärker nu vårt team i Malmö med en kontorsansvarig säljare med starka ledaregenskaper som kan leda och utveckla vårt team i Malmö. Du har gedigen erfarenhet av ledarskap och dokumenterad framgång inom försäljning. Som ledare förväntar vi oss att du kan inspirera och motivera ditt team för att uppnå och överträffa försäljningsmål. TEKsystems har utvecklats till en ledande och heltäckande leverantör av konsulttjänster på mer än 100 platser i Nordamerika, Europa och Asien.

Du har erfarenhet av försäljning och är van vid att arbeta mot uppsatta mål. Starka kommunikationsfärdigheter och förmågan att skapa och vårda positiva kundrelationer är avgörande. Vi välkomnar initiativtagande individer som trivs med att arbeta självständigt och samtidigt bidra till vårt framgångsrika arbete. Om du delar vår passion för våra produkter och ser möjligheter i att utvecklas inom företaget, är du den person vi söker. Ansök idag och bli en viktig del av vår framgångssaga!

Om bolaget
TEKsystems är ett företag inom Allegis Group och levererar specialiserade IT-lösningar i form av ett brett utbud IT-tjänster- och IT–kompetenser. Tack vare våra unika insikter i teknikens värld och vårt engagemang för personlig vägledning, går vi förbi konkurrensen genom att uppfylla våra löften till kunder och konsulter. Precis som människor är ingen organisation den andra lik, därför vi skräddarsyr och anpassar vi effektiva och framgångsrika team för våra kunder.
Vi tar oss tid att fokusera och lyssna noga för att förstå kundens mål och dess kultur. Vi använder vår praktiska expertis och erfarenhet för att tackla våra kunders komplicerade teknik-, affärs- och talangutmaningar. Med över 35 års erfarenhet inom olika branscher är vi redo att stå vid kundens sida som deras samarbetspartner.

Mer om tjänsten
Teamet i Malmö består idag av fem duktiga och ambitiösa personer och vi har planer på att snart bli många fler! Vi söker en Lead AM som kan kavla upp ärmarna och möjliggör våra mål. TEKsystems kommer expandera både i södra Sverige och i regionen runt Köpenhamn. Viktiga egenskaper hos vår Lead AM är lämplig erfarenhet av försäljning, gärna från IT- eller TECH-branschen. Du är resultatinriktad och har ett naturligt driv. En stor del av arbetet består av att bygga och underhålla relationer. Hos TEKsystems finns det mycket fina möjligheter till en intressant karriärutveckling. Du har en utarbetad säljprocess som du känner dig bekväm att arbeta med och har en god förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. Vidare är du flexibel och lösningsorienterad och drivs av att hitta den mest optimala lösningen för vår kund.

Kvalifikationer
• Du har minst tre års erfarenhet av försäljning, gärna från IT-konsultbranschen och digitala produkter
• Du har tidigare haft en ledande befattning med personalansvar
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för TEKsystems räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på http://www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten och TEKsystems är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, 0735-180904 eller christina.martinsson@dreamwork.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
6 februari
Sista ansökningsdag
6 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70642