Account Manager

Kundansvarig säljare sökes till Poolia Malmö

”Behöver du hjälp?….Ring Poolia”
Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att göra det vi är bäst på – att hitta rätt individ till rätt plats, alltid!

Poolia Malmö består av ett gäng medarbetare som alla verkar för att få våra kunder att växa, våra medarbetare att trivas och våra kandidater att tycka att vi har de absolut roligaste uppdragen. Din insats som säljare kommer att bli avgörande för vår fortsatta framgång. Vill du vara med på en resa där du kommer att få ägna dig åt en av de viktigaste delarna i människors liv?
– Arbetslivet. Fortsätt då att läsa….

Start enligt överenskommelse, men urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Som kundansvarig säljare är du den som skapar och driver våra relationer med nya och befintliga kunder i Malmö med omnejd.

Du bokar och genomför kundbesök över telefon, digitalt och i det personliga mötet. Arbetet innefattar prospektering och bearbetning av nya kunder samt att vårda och utveckla relationer med befintliga kunder. Målet är att bygga upp ett starkt kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner i vår region. Du kommer vara med och utveckla både konsultaffären och rekryteringsaffären tillsammans med resten av kontoret.

Som kundansvarig blir du en del av Poolias tajta team som idag består av rekryteringskonsulter, kundansvariga, rekryterare och konsultchefer. Som stöd i ditt säljarbete har du ambitiösa och kunniga kollegor både lokalt och nationellt i koncernen.

Vem är du?

För att passa i rollen har du tidigare arbetat med tjänsteförsäljning och B2B med goda resultat. Ett starkt nätverk i regionen och en eftergymnasial utbildning inom ett av Poolias specialistområden är meriterande. Det är viktigt att du är bekväm i att boka ut dig och leda det personliga mötet med kund, samt att du har förmågan och intresset för att skapa förtroende och långsiktiga relationer.

Som person är du resultatorienterad, engagerad och förstår vikten av tydlig och enkel kommunikation. Du trivs i en händelserik miljö samtidigt som du har förmågan att strukturera och ta ansvar för din kalender och dina affärer. Vi söker dig som är en lagspelare som vill vinna och lyckas tillsammans med teamet. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i ett trevligt team där det finns stora möjligheter att växa vidare och utvecklas. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att du ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare!
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
7 april
Sista ansökningsdag
25 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59322

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.