Säkerhetsspecialist

Konsult informationssäkerhet (CISSP/CISA/CISM) till iFACTS

Poolia söker för rekrytering till iFACTS i centrala Malmö en Konsult inom informationssäkerhet (CISSP/CISA/CISM). Tjänsten är på heltid och du erbjuds en tillsvidareanställning hos kunden. Startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer

Om tjänsten

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara och metod. Vi söker nu en konsult med gedigen kompetens inom informationssäkerhet och erfarenhet från stora organisationer som kan vara med och utveckla iFACTS och våra kunder vidare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst inom ett bolag som samarbetar med många ledande organisationer inom båda den privata och offentliga sektorn.

Dina fokusområden är informationssäkerhet, GRC, datakvalitet, risk management.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:

• I samarbete med kunderna utveckla informationssäkerhetsprocesserna och dess innehåll
• Implementation av iFACTS mjukvara.
• Projektledare
• Utbildning
• Risk management inkl BCM
• Nätverk

Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet av konsultuppdrag, har en akademisk examen och erfarenhet från projektledning, gärna införande av IT-system inom informationssäkerhet.

Du är väl förtrogen med ISO27000 serien. Meriterande om du deltagit i implementering och certifiering. Erfarenhet från PCI DSS, COBIT, GDPR är också meriterande. Du innehar någon av CISSP/CISA/CISM certifieringarna.

För att lyckas och trivas i rollen som konsult tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god kommunikativ förmåga och är van att hantera interna och externa kunder.

Du brinner för att skapa mervärde för dina kunder och översätta kundernas behov till IT-lösning.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste. Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag. Du har stora möjligheter att påverka arbetet. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Om verksamheten

iFACTS AB utvecklar metod och mjukvara för att stödja processerna i större organisationer kring informationssäkerhet, datakvalitet, governance, risk och försäkring.

Några av våra kunder: E.ON, Ericsson, Essity, Försäkringskassan, Göta Lejon, Kammarkollegiet, Malmö stad, NCC, SCA, SKF, S:t Erik Försäkring, Svenska Kommun Försäkring AB, Svenska Läkemedelsförsäkringen, Uniper, Vattenfall och Volvo.

Läs mer på ifacts.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
16 juli
Sista ansökningsdag
18 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54084

Peder Bjursten

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.