Konstruktör

Konstruktör till Max Frank AB

Om tjänsten

Max Frank AB söker dig som vill arbeta med beräkning och konstruktionsarbete i samarbete med kunder.

Max Frank AB arbetar mot den nordiska marknaden och är i ett kraftigt expansivt skede och skapar varje vecka framgångsrikt nya samarbeten med befintliga och nya kunder, beställare, konsulter och leverantörer.

På Max Frank AB får du arbeta med beräkningar, dimensionering, konstruktion i samarbete med kunder och även stötta säljare som tekniskt säljstöd vid behov. Du kommer också stötta med teknisk support internt och externt mot kunder. Du kommer initialt arbeta med produkten Egcobox där huvuduppgiften består av att i dialog med kunders konstruktörer samla information och göra beräkningar.

Tjänstens placering är i Malmö med omnejd. Tekniska teamet utgår idag från Malmö, men arbetar även delvis på distans. Du rapporterar till teknisk chef.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifter och ansvarsområde.:
• Beräkning dimensionering och konstruktion i dialog och samarbete med kunders ingenjörer/ konstruktörer.
• Arbetar självständigt med nära nordiska säljteamet och kollegor i Tyskland.
• Teknisk support internt och till kund.
• Tekniskt säljstöd i kundbesök tillsammans med säljare.

Dina kvalifikationer:
• Civilingenjör eller bygginriktad eftergymnasial utbildning.
• CAD och konstruktions erfarenhet från byggbranschen.
• Ritnings förståelse i kombination med dimensionering.
• Du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom byggsektorn eller nyutexaminerad med ett stort intresse för konstruktion.
• Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.
• Miljökunskap är meriterande avseende miljödatabaser och SDS-hantering

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann även på detaljnivå och betonar kvalitet framför kvantitet. Det är en kommunikativ roll där man arbetar i ett team med ingenjörer och säljare samt har kundkontakt så det är viktigt att kommunicera på ett tydligt och okomplicerat sätt genom att vara pedagogisk och hålla en röd tråd och struktur genom sina anföranden.

Om verksamheten

Max Frank koncernen har idag cirka 850 anställda runt om i världen, där 17 dotterbolag ingår med säten i Europa, Nordamerika, Asien, Australien och Mellanöstern. Utöver är vi representerade av långvariga handelspartner i flertalet andra länder. Max Frank har utvecklats framgångsrikt och är idag en stor internationell aktör. Vår kontinuerliga tillväxt och framgång är resultatet av nöjda kunder tillsammans med vår starka och trygga värdegrund.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och styrka. Vi är övertygade om att människorna är kärnan av företagets resultat och att varaktig framgång endast byggs på respekt, uppskattning och förtroende. Vår ambition är att ständigt förbättras och se till nya möjligheter. För oss är det av yttersta intresse att kunna bistå våra anställda med utvecklingsmöjligheter och tydlig målsättning.

Max Frank AB startades 1964 i Malmö under namnet Rolf Dickman AB. Sedan maj 2012 ingår Max Frank AB, den tyskägda Max Frank koncernen, som är en av Europas största, familjeägda tillverkare och leverantörer av tekniska lösningar för byggbranschen. Max Frank AB erbjuder ett brett sortiment inom 6 olika områden: Distanser, formteknik, armeringsteknik. Tätningsteknik, byggnadsakustik samt prefab.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
17 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66498