Marknadskommunikatör

Kommunikatör med fokus på aktiemarknaden!

Om tjänsten

Vi erbjuder en utvecklande, utmanande och omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar, med fokus på kommunikation inom Corporate Finance. En arbetsplats i tillväxt som erbjuder bra förmåner. Du blir del av ett team med erfarna kollegor där vi tillsammans ansvarar för våra kunder och våra leveranser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att ha en central roll i framställande och granskning av olika typer av investeringsdokument, pressmeddelanden, delårsrapporter och andra typer av dokument kopplade till aktiemarknaden. Du kommer att arbeta nära våra kundbolag. Du kommer att få en god introduktion, genomgå relevanta utbildningar och lära dig mycket om samtliga delar av vår verksamhet.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är noggrann, stresstålig och effektiv. Du har ett starkt engagemang, hög arbetsmoral samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är resultatorienterad, relationsbyggande och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, trivs med att arbeta med kommunikation och har en flexibel och lösningsorienterad inställning. Du har lätt för att samarbeta och ser dig själv som en lagspelare. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, ekonomi eller finans och att du har ett intresse för aktiemarknaden. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom kommunikationsområdet och/eller är duktig på layout/formgivning. Störst vikt läggs dock vid dina personliga egenskaper. Du är mycket skicklig på att kommunicera i skrift samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om verksamheten

Sedermera Fondkommission är ett värdepappersbolag med huvudkontor i centrala Malmö. Vi är finansiella rådgivare till bolag inom olika branscher i hela Sverige och andra nordiska länder. Vi erbjuder, som helhetsleverantör inom Corporate Finance, ett brett sortiment av tjänster till bolag som står inför notering eller som redan är noterade. Besök gärna vår hemsida: http://www.sedermera.se Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt kontor i Malmö.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
2 februari
Sista ansökningsdag
2 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58658

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.