CFO

Kommande interima uppdrag för CFO/ekonomichef i Skåne!

Vi söker ständigt duktiga interima CFO/ekonomichefer. Konsultuppdragen för CFO/ekonomichef varierar och styrs av vad våra kunder behöver. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att söka denna tjänst öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Konsultuppdragen förekommer i hela Skåne. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande önskemål på kunskap är följande:

– Budgetering, uppföljning samt analyser
– Bokslutsarbete och kontakt med revisorer
– Rapportering till ledning, styrelse och ägare
– Affärsutveckling
– Förvärvsfrågor
– Verksamhetsstyrning
– Kassaflödesanalyser
– Internkontroll, moms- och skattefrågor
– Avtalshantering
– Personalansvar

Vem är du?

Vi söker dig som…
… har en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi från universitet. Du har antingen lång erfarenhet av yrkesroller inom ekonomi och som CFO/ekonomichef. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skapa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kunskaper i Excel är alltid ett måste. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. För att passa i de flesta roller inom ekonomi bör du vara analytisk, utåtriktad, målinriktad och självständig. Du bör dessutom vara kommunikativ, ha ett gott affärsmannaskap och vara serviceinriktad. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större HR-system. Notera gärna även din tillgänglighet.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
31 juli
Sista ansökningsdag
30 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54125

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.