Account Manager

Kinnarps söker nu en säljare till Malmö!

Om tjänsten

Är du en personkännare som har lätt för att skapa nya kontakter och förvalta befintliga relationer? Vi söker nu för Kinnarps i Malmös räkning dig som vill arbeta som inredningssäljare mot den offentliga sektorn. Vill du bli Kinnarps vassaste säljare? Sök redan idag, vi gör urval löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med ett befintligt konto mot den offentliga sektorn. Din uppgift är att ständigt söka nya kontaktytor, bibehålla de relationer som tidigare skapats med kunder samt skapa ett förtroende. Du kommer att arbeta med stora volymer och hög omsättning. Rollen är mycket omväxlande där varje dag har en ny agenda. Rollen innebär mycket frihet för att vara kreativ. Det är snabba affärer som gäller och du tävlar alltid mot andra i branschen.

Vem är du?

Mål, prestation och resultat är lika viktigt för dig som för oss. Goda och långsiktiga resultat uppnår du genom att vara förtroendeingivande, inge trygghet och vara professionell i alla lägen. Du har god erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare och ser värdet i goda långsiktiga relationer med kunderna. För att sticka ut bland de andra i branschen är du inte rädd för att vara kreativ och fånga kunden med det lilla extra. Som person är du social, utåtriktad, nytänkande, har lätt för att komma in i en grupp och att samarbeta med andra. Självklart har du en god känsla för färg och form och vill i alla lägen göra lite mer eller annorlunda för att överträffa kundens förväntningar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Om verksamheten

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
14 maj
Sista ansökningsdag
4 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53629

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.