Key Account Manager

Key Account Manager till Energi Försäljning Sverige

Är komplex försäljning bland det roligaste du vet? Har du erfarenhet från energimarknaden och B2B försäljning? Då kan du vara nästa stjärnskott till Energi Försäljning Sverige!

Om tjänsten

Du kommer erbjudas en roll med brett ansvarsområde där du med kundskap, kvalitét och engagemang kommer ta våra affärer och kundrelationer till nya höjder! I rollen som Key Account Manager kommer du arbeta självständigt men även i team tillsammans med kundteamet och andra KAM.

Energi Försäljning Sverige AB består av 14 medarbetare med en öppen kommunikation och högt i tak där alla får chans att uttrycka sina tankar och idéer. De har en platt organisation med korta beslutsvägar och stort fokus på nytänkande. Med en stark vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans söker de nu sina nästa kollegor som är lagspelarna med viljan att vinna tillsammans.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ditt fokus kommer främst vara nykundsbearbetning men även kundvård för dina befintliga kunder. Det är en bransch i ständig förändring vilket sätter kraven på att man är nyfiken och positiv till förändringar. Som Key Account Manager drivs du av att bygga långsiktiga relationer och vara aktivt ute för att träffa dina kunder både på resande fot men även digitalt. Du älskar att bygga och förvalta dina kundrelationer samt kommer på smarta lösningar för både kund och Energi Försäljning Sverige. Du motiveras av att se resultat genom lönsamma affärer som både Energi Försäljning Sverige och kunden vinner på – om så är fallet kommer du att både trivas och vara framgångsrik i den här rollen.

• Nykundsbearbetning
• Ansvara för hela säljprocessen
• Upprätthålla och utveckla relationer med företagets nya och befintliga kunder
• Utveckla och vårda ditt affärsnätverk

Vem är du?

Vi tror att du tidigare arbetat i liknande roll och har erfarenhet av B2B försäljning och branscherfarenhet från svensk eller nordisk energimarknad. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska som är vårt koncernspråk. Meriterande är om du även har haft kundansvar i tidigare roll där du hanterat hela kundprocesser allt från säljsamtal till avtalsskrivning.

Du har en stark vilja framåt och vill utmanas samt utvecklas. Att skapa en positiv upplevelse med bra kvalité och service för dina kunder är en stor del av din vardag.

Viktiga egenskaper för den här rollen ser vi är:
• Samarbetsförmåga
• Relationsskapande
• Initiativtagande
• Flexibel
• Självgående
• Driven

Om verksamheten

Energi Försäljning Sverige AB är en del av Energi Danmark Group, en av Nordens största elleverantör inom företagsmarknaden. Inom koncernen levererar vi ca 30 TWh om året till företag, offentlig förvaltning och andra elbolag.

På Energi Försäljning Sverige AB har vi specialiserat oss på att leverera flexibla elhandelslösningar till företag. Våra främsta målgrupper är tillverkande industri, fastighetsbolag, offentlig sektor och andra energibolag. Vi erbjuder ett gediget utbud av tjänster för att hjälpa våra kunder hitta de bästa lösningarna oberoende av om det är mindre företag eller stora städer. Tack vare engagerade medarbetare, välutvecklade system och en stark ägarstruktur blir vi en del av våra kunders värdekedja.
http://www.energi-sverige.se http://www.energidanmark.dk

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: I Energi Försäljning Sveriges kontorslokaler antingen i Malmö eller Stockholm. Möjlighet för Fully remote finns men det är viktigt att träffas regelbundet.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Arbetstider: Flexibla arbetstider
Körkort: B körkort krävs
Resor: Till kund i hela Sverige
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Energi Försäljning Sverige AB.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
7 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65136