Jurist

Jurist för uppdrag till Mercedes Benz i Malmö!

Om tjänsten

Nu söker vi en jurist till Mercedes Benz i Malmö. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst ett år med stor chans till förlägning. Är du på jakt efter en ny utmaning och vill utvecklas inom ett fantastiskt bolag? Då ska du söka tjänsten! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som konsult kommer du att ingå i Mercedes Benz juridiska team bestående av 3 personer som arbetar nära bolagets svenska samt danska försäljnings- och marknadsavdelningar. Tillsammans med ditt team kommer du att stötta chefer och medarbetare i juridiska frågor gällande avtal, upphandling och försäljning. Du kommer att bistå interna och externa projekt med juridisk rådgivning samt hålla regelbunden kontakt med HQ Legal avdelningen. I stort kommer du att vara en juridisk rådgivare och därmed en viktig nyckelperson i bolagets framgång.

Du kommer att vara placerad på Mercedes Benz huvudkontor i centrala Malmö/Dockan. Tjänstegraden är 100% med 37 timmars arbetsvecka. Tjänsteresor inom Sverige och Danmark kan förekomma.

Vem är du?

Vi tror att du har en svensk juristexamen samt 2-5 års relevant juridisk erfarenhet, gärna från en advokatbyrå eller från en interntjänst. Vi söker en juridisk generalist, gärna med erfarenhet från att arbeta med ett eller flera av följande ämnen:
– Distributionslagstiftning
– Kommersiell avtalsrätt
– Antitrust
– Konsumenträtt

Du ska trivas med att arbeta i en internationell, dynamisk och snabbt föränderlig miljö, där du förmår att skapa struktur och ordning, och du ska vara bekväm med att arbeta självständigt och ibland med korta deadlines. Du är en ansvarstagande person och kan hantera flera ärenden samtidigt. Du har god analytisk och kommunikativ förmåga, samt hög integritet och ett gott omdöme. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
7 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65716