Programmerare

Junior programmerare till SDK i Arlöv!

Hej och välkommen till en tjänst, som vi kan garantera, att du inte sett tidigare! Vi har fått i uppdrag att hitta en programmerare som ska underhålla och vidareutveckla ett egenutvecklat TMS i RPGLE på AS/400! Vi letar efter en nyexad person som i dagsläget inte nödvändigtvis kan RPGLE, utan vår kund, SDK kommer lära upp dig från grunden!

Om tjänsten

Du kommer sitta i ett mindre team på fyra personer där en av medlemmarna sitter i Stockholm. Ditt område kommer beröra underhåll och vidareutveckling. Koden är skriven på svenska och med svenska förkortningar. SDK är en plats där medarbetare stannar länge, vilket säger en hel del om hur deras personal trivs! Kontoret ligger i Arlöv på Starrvägen 100 där du kommer spendera dina dagar, kontorstider ca 08.00-17.00.

Vem är du?

• Du är Lösningsorienterad
• Du har en ’Programmeringshjärna’ (fotnot)
• Du är snabblärd
• Du tänker långsiktigt
• Du är lugn och arbetar metodiskt
(fotnot) Du har tidigare lärt dig andra progammeringsspråk och du använder tekniken för att lösa problem och bygga kreativa lösningar i dina projekt.

Om verksamheten

Verksamheten
SDK-gruppen är en dynamisk verksamhet i tillväxt. Ett företag med målet att kontinuerligt utveckla sin kärnverksamhet och befinna sig i framkant av de senaste framstegen inom vår verksamhet, så det passar dina önskemål och förväntningar.
Vi tillhandahåller all slags verksamhet inom sjötransport, logistik, charter, och betjäning av Nordeuropas kryssningsindustrier. Vi är lokalt förankrade och har en regional närvaro men med ett globalt nätverk som gör att vi snabbt kan omhänderta alla dina behov.

Urval sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående, så tveka inte att söka om du är intresserad!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
29 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56173

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.