Ekonomiassistent

Intresseanmälan för sommarjobb inom ekonomi i Skåne!

Sommaren är snart här och vi söker nu ekonomiassistenter för kommande sommarjobb. Studerar du och vill bygga på dina praktiska kunskaper inom ekonomi? Anmäl ditt intresse här!

Om tjänsten

Konsultuppdragen under sommaren förekommer i hela Skåne, men främst i Malmö, Lund och Helsingborg. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov och likaså omfattningen samt längd på uppdragen. Som ekonomiassistent kan du komma att hantera följande arbetsuppgifter.

o stötta befintlig ekonomiavdelning
o bankbetalningar
o granskning och ankomstregistrering
o hantera leverantörsreskontra
o hantera kundreskontra
o kreditprövningar
o inkassohantering och påminnelser
o löpande bokföring
o andra vanligt förekommande administrativa uppgifter

Vem är du?

För att vara aktuell för sommarjobb ska du vara aktivt studerande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem och därmed snabbt kan sätta dig in arbetet. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Notera gärna även din tillgänglighet för snabbare hantering.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
64722