VD-sekreterare

Intresseanmälan för kommande uppdrag som VD-assistent i Skåne!

Vi söker ständigt grymma konsulter med erfarenhet som VD-assistent för kommande uppdrag runt om i Skåne. Konsultuppdragen som VD-assistent varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.
Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som VD-assistent arbetar du nära företagets VD samt andra chefer och kollegor i organisationen.
Några vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen är:
– Ta fram styrelsematerial
– Anteckna vid styrelsemöten
– Administrativt assistera VD och övriga ledningen
– Boka, planera och administrera konferenser, resor, möten, luncher, middagar osv.
– Uppdateringar på intranät
– Ta fram presentationer och material till organisationen
– Ad hoc administrativt såsom kopiering, dokumenthantering, arkivering, inbindning av presentationer med mera

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och koordinerande förmåga i rollen. Tjänsterna innebär ofta ett helhetsansvar och därför behöver du arbeta på ett professionellt, effektivt och engagerat vis.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Du har några till många års erfarenhet av arbete som VD-assistent. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem och du har god datorvana, har lätt för att sätta dig in i nya system samt har god erfarenhet av Office-paketet.
Du är en väldigt servicemedveten person som alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du är noggrann, kommunikativ och har en hög koordinerande förmåga. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och ser till att inte sitta sysslolös. Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift i svenska och engelska.

Om verksamheten

Poolias målsättning
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
4 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59663

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.