Ordermottagare

Intresseanmälan för kommande uppdrag som orderhandläggare i Skåne!

Vi söker ständigt grymma personer med erfarenhet av orderhandläggning för kommande uppdrag runt om i Skåne. Konsultuppdragen inom orderhandläggning varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.

Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som orderhandläggare arbetar du i oftast i team med fokus på förfrågningar om leverans från såväl interna som externa aktörer. Du arbetar B2B, mot både slutkund och återförsäljare. Det är vanligt förekommande att man i roller som orderhandläggare arbetar med att ta emot, granska och kvalitetssäkra inkommande orders. Du registrerar orderläggningar i affärssystem, samt arbetar uppföljande för att se till att order och leveransförfarandet inte brister. Detta inkluderar självfallet en mängd externa kontakter, mot kund och leverantör, men också interna, mellan olika avdelningar. Teamen arbetar med ett enormt fokus på service och strävar alltid efter att hålla högsta möjliga kundnöjdhet. Det är viktigt att du själv delar denna målbild samt är både samarbetsvillig och kommunikativ.

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och koordinerande förmåga i rollen. Tjänsterna innebär ofta ett helhetsansvar för organisationens kundärenden och därför behöver du arbeta på ett professionellt, effektivt och engagerat vis.

Ansvarsuppgifter som brukar ingår är följande.
– Handlägga och planera order
– Hålla kontakt med kunder via mail och telefon
– Administrera inkommande order

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Du har administrativ erfarenhet och är van vid kundbemötande. Du har minst 1 – 2 års erfarenhet av liknande roller. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom orderadministration/Supply Chain och gärna inom B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem som SAP eller Pyramid (vänligen notera detta i ditt CV), men det är inget krav. Du har god datorvana, har lätt för att sätta dig in i nya system samt har god erfarenhet av Office-paketet.

Du är en väldigt servicemedveten person som alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du är noggrann, kommunikativ och har en hög koordinerande förmåga. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och ser till att inte sitta sysslolös. Det är ett krav för tjänsten att du behärskar svenska och engelska på flytande nivå i tal och skrift.

Om verksamheten

Poolias målsättning
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64734