Helpdesk

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT i Skåne!

Vi söker ständigt efter nya talanger inom IT för kommande uppdrag i Skåne. Oavsett i vilken roll du arbetar kommer din vardag att vara fartfylld där du kommer få använda dig av din tekniska förmåga. Generellt arbetar du inom något eller flera av nedanstående områden.

• IT-support (1st, 2nd & 3rd-line)
• Systemutveckling
• Apputveckling
• Nätverksteknik
• Onsite

Vem är du?

Vi letar efter dig som brinner för IT och som alltid strävar efter att ge bästa service. Det är bra om du har kännedom inom ärendehantering, felsökning, Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP, Router/Switch, Proxy). Ytterligare tekniska kompetenser kan vara mycket meriterande beroende på specifikt uppdrag – var noggrann med att notera dina specifika kompetenser och erfarenheter i din ansökan!

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64726