Controller

INTRESSEANMÄLAN – Controller

Vi söker ständigt Controllers för kommande uppdrag runt om i Skåne. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.
Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Konsultuppdragen förekommer i hela Skåne. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande önskemål på kunskap är följande:

– Resultatanalys
– Sammanställa finansiell information
– Utvärdera och analysera lönsamhet
– Rapportering, månads-, kvartals. och årsvis
– Utveckla och förvalta processer
– Bidra till utvecklingen av controllerfunktionen
– Ansvara för korrekt resultat vid månads- och årsbokslut
– Ta fram material ur rapporteringssystem och sammanställa rapportpaket
– Budget och prognos
– Bokslutsarbete
– Skapa och utveckla finansiella presentationer

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, från universitet/högskola eller YH-utbildning. Du har antingen lång erfarenhet av yrkesroller inom ekonomi eller så har du precis hunnit påbörja din karriär. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kunskaper i Excel är alltid ett måste. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem.

För att passa i de flesta roller inom ekonomi bör du vara analytisk, utåtriktad, målinriktad och självständig. Du bör dessutom vara kommunikativ, ha ett gott affärsmannaskap och vara serviceinriktad. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större affärssystem. Notera gärna även din tillgänglighet när du skickar in din intresseanmälan.

Om verksamheten

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
27 juni
Sista ansökningsdag
30 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71801

Helena Lindfors