Innesäljare

Innesäljare med känsla för service och samarbete till AVS

Ser du dig själv som nyfiken, snabblärd, lösnings- och serviceinriktad?

Om tjänsten

Vi söker dig som har förmågan att fatta affärsmässiga beslut som är bra för både kunden och företaget, du intresseras av såväl kundnöjdhet som att skapa långsiktiga relationer med kunder och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Vi ser även att du är engagerad, har bra självförtroende och tar tag i problem som kan uppstå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som innesäljare hos oss innebär att du tar emot inkommande beställningar samt säljer våra produkter via telefon till företagskunder. Vi ser att du är en person som tror dig kunna övertyga dina kunder till att lyssna och få tillit till dig. Eftersom vi är ett litet bolag så samarbetar vi alla och rycker in där vi bäst behövs. Det kan vara ute på lagret med att plocka och packa en leverans, hjälpa till att skruva eller administrativa uppgifter.

Vem är du?

Du har någon form av gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har kanske arbetat i några år som innesäljare på ett mindre bolag och är självgående och drivande i frågor som berör ditt område. Du behärskar svenska alternativt engelska i tal och skrift. Har du truckkort och B-körkort är det meriterande men inget krav. Vi arbetar i Microsoft NAV.

Som person är du öppen, har humor, kunnig och kommunikativ, samtidigt som du är noggrann och prestigelös. Du har en stark känsla för service och gillar att få saker gjorda på ett korrekt sätt.

Om verksamheten

AVS grundades 1971 med målet att förse industrikunder med tekniska systemlösningar inom ventiler och pneumatik. Sedan 2000 är vi även aktiva på den danska marknaden via vårt dotterbolag Avalco A/S .
Vi förfogar över 1400 kvm kontors- och lagerlokaler i Fosie, Malmö varifrån vi med egen säljorganisation och återförsäljare marknadsför våra produkter både i Sverige och Danmark.
Vi är ett expanderande företag som erbjuder frukost varje dag, fina lokaler samt roliga och kompetenta kollegor.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
8 augusti
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53640

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.