Receptionist

Extrajobb som receptionist för student till bolag i Malmö!

Om tjänsten

Vi söker just nu dig som studerar på högskola eller universitet för extra jobb som receptionist hos vår kund i Malmö. Uppdraget är löpande med varierande behov och du blir anställd via oss på Poolia som konsult. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetstiderna är generellt 08:00 till 16:00, vissa dagar kan vara kortare och vissa längre. Antalet dagar du arbetar i månaden varierar utefter vad kunden har för behov. Studerar du på hel- eller deltid, kanske har ett annat extrajobb på helger och vill kombinera det med mer. Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna varierar och består främst av att ta emot företagets kunder i receptionen, visst bjuder du på en kopp kaffe och önskar dem en trevlig dag!

Några andra arbetsuppgifter är:
– Se till att det är snyggt och fint i receptionen och området runt om
– Ställa i ordning mötesrum
– Kommunikation och service internt till kollegor
– Övriga Ad-hoc uppgifter

Vem är du?

För att söka tjänsten ska du studera på hel- eller deltid på högskola, yrkeshögskola eller universitet och har minst 2 år kvar av dina studier. Har du någon form av tidigare erfarenhet från administration, service eller reception är det mycket meriterande. Du har lätt för att lära dig nya system och är en van användare av Excel.

Som person är du pålitlig, flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och självklart är utomordentlig service något som är självklart för dig.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska, många av företagets besökare är engelsktalande.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
10 januari
Sista ansökningsdag
31 januari
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
55817

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.