Ekonomichef

Ekonomichef/CFO

Poolia söker för rekrytering till Emerse Sverige i Malmö (Point Hyllie) en dynamisk och utvecklingsorienterad Ekonomichef/CFO med ett internationellt intresse. Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i ett världsledande och expansivt företag?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst i en internationell miljö med fokus på redovisning, business controlling, verksamhetsutveckling och HR-frågor.

Som Ekonomichef/CFO kommer du att ansvara för redovisning, ekonomistyrning, finansiering, skattefrågor, resultatuppföljning och analys. Vidare kommer du aktivt arbeta med utveckling av processer och rutiner inom dina ansvarsområden samt stödja VD och övriga ledningsgruppen i bolagets fortsatta expansion.

Prognoser och rapporter till styrelse, ägare och ledningsgrupp är viktiga inslag i arbetet.

Som Ekonomichef/CFO rapporterar du direkt till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk utbildning (civilekonom, industriell ekonomi etc) och som nu är beredd att ta nästa steg i din karriär.

Du har troligen 5-10 års relevant erfarenhet. Tidigare erfarenhet från tillväxtbolag i en internationell miljö är meriterande. Du kan också ha tidigare erfarenhet från revisionsbyrå.

Vi ser det som en fördel om du har intresse för IT, teknik, reklam/annonsering och ”online advertising” branschen. Vidare har du erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt inom dina ansvarsområden.

För tjänsten krävs att du pratar och skriver engelska obehindrat. Du har goda kunskaper om något av marknadens affärssystem samt du behärskar Excel och övriga Office-paketet.

Du vill arbeta nära verksamheten och affären samtidigt som du är duktig på redovisning och business controlling. Som person är du drivande, dynamisk, effektiv och flexibel. Vidare är du förtroendeingivande och analytisk. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer internt och externt.

Om verksamheten

Emerse är ett svenskt teknikföretag inom programmatisk annonsering. Sedan starten 2007 har Emerse anlitats av många kända annonsörer runtom i världen såsom Obama, Pizza Hut, Fonus, Zalando, Sjunde AP-fonden, Haglöfs, Hästens och många fler. År 2018 hanterade Emerse uteslutande hela den digitala valkampanjen för ett av partierna i det svenska riksdagsvalet. Emerse tekniska plattform (DSP – Demand Side Platform), som har utvecklats internt av teamet i Lund, består av avancerade algoritmer och data som utför automatiserad handel av annonsutrymme via hundratals globala annonsbörser. Genom att analysera stora datamängder från digital annonsering med hjälp av bland annat Data Science och Machine Learning kan annonsören förbättra resultaten och avkastningen från sina annonsinvesteringar. 2016 blev Emerse grundare och VD Carl-Johan Grund utsedd till Årets Företagare i Lund och Skåne av organisationen Företagarna. Sedan 2014 är investeringsbolaget Spiltan delägare.

Läs mer på Emerse.com

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
16 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57160

Peder Bjursten

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.