Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till AKEAB

Poolia söker för rekrytering till Anläggning & Kabel Entreprenad i Malmö AB (AKEAB) i Malmö (Arlöv) en noggrann och ansvarstagande Ekonomiassistent. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas efter din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i en framgångsrik och expansiv koncern? Vill du ha ett självständigt ansvar samtidigt som du jobbar på en avdelning präglad av en tydlig teamanda? Då kan detta vara tjänsten som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter om du är intresserad av detta. Tjänsten innebär också många kontakter internt och externt.

Du kommer främst att arbeta med:

• Ankomstregistrering av leverantörsfakturor & administration kopplat till leverantörsreskontran (ca 75%)
• Kundfakturering och administration kopplat till kundreskontran (ca 25%)

I tjänsten ingår också att du kommer att medverka vid projekt avseende utveckling av processer och rutiner inom dina ansvarsområden.

Du rapporterar till Redovisningschefen och Teamledaren för leverantörs- och kundreskontra leder dig i ditt dagliga arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har gått en YH-/KY-utbildning inom redovisning.

Vi tror att du har minst 3-5 års relevant erfarenhet från självständigt arbete med liknande arbetsuppgifter inom leverantörs- och/eller kundreskontra. Vi ser det som meriterande om du har jobbat i ett medelstort eller större företag.

Du har minst normalgoda kunskaper i Excel och Word. Tidigare erfarenhet av Visma.net ERP, Read Soft och Medius Flow är meriterande. Flytande svenska i tal och skrift krävs i tjänsten.

För tjänsten krävs att du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt och slutföra dessa inom givna deadlines.

Som en person är du en teamspelare, strukturerad, självgående, noggrann och ansvarstagande. Det är en fördel om du också är analytisk och flexibel samt att du kan prioritera och planera.

AKEAB erbjuder tjänstepension enligt kollektivavtalet.

Om verksamheten

Akeab är en del av Eleda Group som är en expansiv koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Koncernen verkar via regionala bolag i flera regioner i södra och mellersta Sverige där AKEAB är ett av regionbolagen. AKEAB inklusive en handfull dotterbolag omsätter 2,5 miljarder och har 450 anställda. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och bolagen arbetar självständigt i kompletterande geografier med målet att vara en ledande aktör på sin respektive regionala marknad. Eleda Group, som har sitt huvudkontor i Stockholm, har omkring 2 500 medarbetare och en omsättning om 10 miljarder kronor. Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i koncernen.

Läs mer om företaget på https://akeab.se/ och om koncernen på https://eleda.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
22 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66584