Ekonomiassistent

Ekonomiassistent sökes för sommarjobb i Ystad!

Om tjänsten

Vi söker en ekonomiassistent för sommarvikariat till vår kund i Ystad! Uppdraget är på deltid om cirka 6,5h per dag med start vecka 25 och förväntas pågå till och med vecka 32. Du kommer att vara anställd som konsult via Poolia och arbeta hos vår kund.
Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänsten är som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Företagets process för hantering av leverantörsreskontra sköts manuellt.
Du kommer även stötta upp med annat inom ekonomi såsom att lägga upp kunder, ta UC, kontering med mera.

Vem är du?

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom redovisning och/eller leverantörsreskontra samt att du är van vid ett högt tempo. Då processen är manuell ställer det stora krav på att du klarar av att ha många saker igång samtidigt utan att bli stressad. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet av arbete i excel, samt meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet Navision 2008. Som person är du strukturerad, har lätt för att lära dig nya saker, samarbetsvillig och noggrann.

Om verksamheten

Poolias målsättning:
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
8 april
Sista ansökningsdag
29 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
59337

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.