Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till TrustCare

Vi söker dig som brinner för ekonomi och har kapacitet att axla rollen som ekonomiansvarig på ett spännande bolag som har kunder i hela världen hela världen. Trust Care befinner sig i en expansiv fas!
Trust Cares afffärsidé är att ge människor ett bättre åldrande och även yngre handikappade personer en bättre livskvalitet genom att ständigt med hjälp av innovativ design och nya konstruktionslösningar förändra och utveckla nya funktionsanpassade hjälpmedel över hela världen.

Om tjänsten

Som ekonomiansvarig kommer du att självständigt ansvara för hela ekonomifunktionen i bolaget. Detta innebär att du kommer arbeta brett och varierat med allt från löpande redovisning till prognoser och analyser samt lön.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Bokföring
Fakturering
Löner för 7 tjänstemän
Prognoser och uppföljning
Månads- och årsbokslut
Lönsamhets- och nyckeltalsanalys
Du kommer att rapportera till VD.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är att du självständigt genomför månads- och årsbokslut samt har erfarenhet av controlling. Vidare har du kunskaper i Excel och talar och skriver flytande svenska och engelska. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av Visma.
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, glad och humoristisk samt har lätt för att skapa goda relationer. Du är kommunikativ, affärsmässig och har ett genuint intresse för siffror. Vidare är du van vid att arbeta självständigt, hålla deadlines, strukturerad och duktig på att prioritera.

Om verksamheten

Trustcare är ett världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. De inriktar sig på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare, som ställer nya och höga krav på både teknik och design. Deras framgång bygger på att de satsar mycket på sin egen design- och konstruktionsavdelning. De samarbetar också med en av Europas mest framgångsrika designer inom området. Företaget är ungt och innovativt, 8 år gammalt och baserat i Malmö, Sverige. De exporterar till mer än 25 länder med Norden, Tyskland, Benelux, Japan och Australien som våra största marknader.

http://www.trustcare.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
12 juli
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53665

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.