Redovisningsekonom

Ekonom till prisbelönt tillväxtföretag i Malmö

Är du en duktig och mångsidig ekonom som vill arbeta på ett litet, växande bolag som verkar på en global marknad? Vill du arbeta med innovativa produkter inom det medicintekniska området som gör stor skillnad i många människors vardag? Sök då tjänsten redan idag.

Om tjänsten

Det här är en tjänst som passar dig som vill blanda det dagliga, löpande arbetet på en ekonomiavdelning med ansvar, komplexa analyser och prognoser. Du ges stort ansvar och då det rör sig om ett relativt litet bolag sköter du hela ekonomifunktionen själv. Arbetet innefattar löpande redovisning, fakturering, betalningar, månads- och årsbokslut samt lönekörning för bolagets 7 anställda. Du rapporterar direkt till VD och verkar som stöd inom sådant som rör prognoser, lönsamhets- och nyckeltalsanalyser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställning direkt på företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är att du självständigt genomför månads- och årsbokslut samt har erfarenhet av controlling. Vidare har du kunskaper i Excel och talar och skriver flytande svenska och engelska. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av Visma.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, glad och humoristisk samt har lätt för att skapa goda relationer. Du är kommunikativ, affärsmässig och har ett genuint intresse för siffror. Vidare är du van vid att arbeta självständigt, hålla deadlines, strukturerad och duktig på att prioritera.

Om verksamheten

Vår uppdragsgivare är ett innovativt företag inom det medicintekniska området. Med en egen produktutveckling i toppklass har man skapat en rad innovativa produkter vilka har fått priser för såväl sin funktionalitet som design. Företaget har en stadig tillväxt, omsätter idag ca 50 miljoner, och är lönsamt. Huvudsätet finns i Malmö.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
11 februari
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56191

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.