Driftschef

Driftchef Tillverkning och Beredning till ApoEx Skåne

Är du en trygg, prestigelös ledare som trivs med att ta helhetsansvar och är duktig på att coacha och entusiasmera dina medarbetare? Har du erfarenhet från förändringsledning och att vara med att skapa en kultur som präglas av engagemang, driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt.
ApoEx i Skåne söker nu en Driftchef Tillverkning och Beredning. Vi tillverkar varje dag ett stort antal cytostatika- och sterila beredningar i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus. Som Driftchef kommer du ha det övergripande ansvaret för ApoEx tillverkningsenheter i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Tjänsten är placerad i Malmö.
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som Driftchef för Tillverkningen och Beredning ingår du i enheten Drift Skåne. Du rapporterar till Verksamhetschefen för ApoEx Skåne och ingår i ledningsgruppen för Drift Skåne. 0rganisationen består av ca 30 medarbetare och du kommer att ha ett led av 2 direktrapporterande gruppchefer. Som Driftchef har du personalansvar, budgetansvar, arbetsmiljöansvar och det övergripande ansvaret för verksamheten.
I arbetsuppgifterna ingår:
– Helhetsansvar för all tillverkningen av beredningar av steril- och cytostatika beredningar till våra kunder i Skåne
– Att med personligt ledarskap bidra till att medarbetare trivs, är engagerade och att vi tillsammans når verksamhetsmålen
– Följa upp, analysera och utveckla verksamheten
– Leda och driva förbättringsarbete i form av kvalité, miljö och arbetsmiljö genom kontinuerliga insatser och uppföljningar
– Att driva och utveckla den interna flödesprocessen utifrån ett helhetsperspektiv som vidare kommer att bidra till en samverkande organisation med kunden i fokus.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen men minst godkänd gymnasiekompetens och minst 5–10 års erfarenhet av att arbete i en liknande verksamhet i en arbetsledande roll med personalansvar och då företrädelsevis erfarenhet av att leda genom andra chefer. Flytande svenska i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper är ett krav.
Vidare ser vi att du uppfyller följande:
– Erfarenhet av att driva, genomföra och följa upp arbetsprocesser
– Erfarenhet av att koordinera och ansvara för en enhets struktur, rutiner och mål
– Erfarenhet av att arbeta i en verksamhet där kundperspektivet är viktigt.
– Erfarenhet av att driva förändringsprocesser och att skapa en kultur där medarbetare känner engagemang och ansvar.
– Erfarenhet av att arbeta i en reglerad verksamhet och då företrädelsevis inom läkemedel/sjukvård.
– Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en snabbt växande verksamhet som gjort en utvecklingsresa utan belastning på kvalité och resultat gentemot kund.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är en prestigelös, kommunikativ och närvarande ledare. Du gillar högt tempo och stark teamkänsla och drivs av att skapa en positiv, effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs, tar ansvar, känner sig motiverade och delaktiga och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Du är har en coachande ledarstil och har bevisad förmåga att få med dig dina medarbetare och att bygga och driva ett väl fungerande team med en stark kultur.
Vidare har du integritet och känner dig trygg i att du kan agera kravställare på ett sätt som främjar samarbete och verksamheten i helhet. Du har även förståelse för kundperspektivet och kan förmedla vikten av kundperspektivet till verksamheten.

Hos oss får du möjlighet att växa i din roll och vara med att utveckla duktiga och drivna medarbetare

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på http://www.apoex.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54247

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.