Innesäljare

Dansk och svensktalande innesäljare till Mercedes- Benz i Malmö!

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som brinner för försäljning och som vill jobba i rollen som innesäljare hos Mercedes- Benz centralt i Malmö. Kanske har du haft en liknande roll tidigare eller så har du jobbat med försäljning på ett annat sätt? Uppdraget sträcker sig året ut med chans till förlängning. Du kommer att börja med att vara anställd via oss på Poolia men kan på sikt ha chansen att få en fast anställning direkt hos kunden. Arbetstiderna är mellan 10-18 måndag till fredag och tjänsten är på 100%. Låter detta som rollen för dig? Tveka inte med din ansökan! Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som innesäljare kommer du att vara med på en spännande resa där dina säljkunskaper kommer att utmanas varje dag. Du kommer att sitta i Mercedes- Benz fina och fräscha lokaler centralt i Malmö tillsammans med härliga kollegor. Du kommer där att jobba med att ringa ut till både danska och svenska kunder (både befintliga samt personer som har uttryckt intresse för Mercedes- Benz) för att erbjuda dem diverse paket/erbjudande. Du arbetar med telefonen som ditt främsta verktyg och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med detta upplägg.

Vem är du?

Du som söker till denna roll brinner självklart för försäljning med även kundkontakten och servicen som medföljer. Som person är du serviceminded och ingen som backar från utmaningar. Du trivs självklart bra i teamarbete men har heller inga problem med att själv strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du:
• Vara en riktig teamplayer
• Vara strukturerad och organiserad
• Uppskatta kundkontakt och ha ett öga för försäljning
• Kunna prata flytande danska och svenska
Det är meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet från att jobba som innesäljare speciellt med ”kalla” samtal
• Har erfarenhet från att jobba med sälj generellt sedan tidigare

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
10 mars
Sista ansökningsdag
3 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67984