Business Controller

Controller med erfarenhet av Qlick Sense till energibolag i Malmö!

Om tjänsten

Nu söker vi en Controller till ett välkänt energibolag i Malmö. Uppdraget är med start enligt överenskommelse och förväntas pågå i 6 månader med stor chans till förlängning och tillsvidareanställning hos bolaget för rätt person. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Controller arbetar du huvudsakligen med analys, uppföljning och rapportering. Du är drivande i förbättringsprocesser och ser till att bolagens system anpassas till kommande organisationsförändringar. Du skapar nya kostnadsställen, hanterar stora mänger data och dina främsta arbetsredskap är SAP och Qlik Sense.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
o månadskontroller
o skapa nya kostnadsställen/WBS:es
o utveckling och underhåll av Qlick Sense
o vid omorganisationer bygga om i Qlikview
o hantering av masterdata

Du ingår i ett trevligt team om 14 personer med placering på bolagets kontor i centrala Malmö. Vid din sida har du 3 andra kollegor i liknande funktioner. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under kontorstider med möjlighet till flex och hemarbete.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt ett par års erfarenhet från arbete i en liknande roll. Det är ett krav att du arbetat i Qlick Sense (utveckling/underhåll) och meriterande om du har erfarenhet av SAP. Vi ser att du är en analytiker ut i fingerspetsarna och bemästrar de flesta funktionerna i Excel. Som person är du är framåt, driven och har lätt för att knyta nya kontakter. Utöver det förmår du att arbeta självständigt, strukturerat och är inte rädd för att testa. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
31 oktober
Sista ansökningsdag
27 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66327