Marknadschef

Chef till Lån & Spars avdelning Marknad

Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad och driven Chef Marknad som vill vara en aktiv del i Lån & Spar Banks fortsatta utvecklingsresa.
Vi söker dig som har jobbat i ledande befattning med försäljning och marknadsföring med dokumenterat goda resultat. Du är trygg i ditt ledarskap och trivs med att motivera och engagera medarbetare för att bygga effektiva team.
I rollen krävs att du har en analytisk förmåga att kunna se större sammanhang och konsekvenser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som en del i vår fortsatta tillväxtresa kan vi erbjuda dig en spännande, omväxlande och utvecklande roll som Chef Marknad. Du kommer att vara ansvarig för Lån & Spar Bank Sveriges försäljning och marknadsföring samt säkerställa att vi bidrar till en hållbar utveckling.

Försäljningen sker idag i första hand genom samarbetspartners och digital marknadsföring via vår hemsida, men såväl utringande aktiviteter som andra försäljningskanaler är och kan komma att bli aktuella. En naturlig del i arbetet är därför att utveckla våra samarbeten, kundresan och våra digitala kanaler samt att ansvara för lansering av nya produkter på marknaden.

För att lyckas har du 5 duktiga medarbetare i marknadsavdelningen och ett nära samarbete med övriga avdelningar. Du känner igen dig i våra ledord tillit, engagemang, ansvar och mod och vill vara en viktig del i vår fortsätta resa som en framgångsrik bank på den svenska marknaden.
Du rapporterar till Sverigechefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ledande befattning och nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Dina färdigheter sträcker sig över olika områden, inklusive marknadsföring, försäljning och kommunikation på strategisk och operativ nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning inom reglerade miljöer.

I egenskap av ledare är du trygg och motiverande, och du har förmågan att vinna förtroende och respekt från både medarbetare och omgivning genom din kompetens och förmåga att leverera resultat. Med en strategisk höjd och samtidig insikt samt analytisk förmåga kan du se sammanhang och finna lösningar i detaljerna.

Du är en driven individ som kan utveckla dina egna ansvarsområden, men också bidra till den övergripande utvecklingen av hela den svenska verksamheten. Din kommunikativa förmåga, både i tal och skrift, är stark och du behärskar både svenska och engelska (danska är meriterande).
Du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi och marknadsföring.

Om verksamheten

Lån & Spar Bank Sverige är sedan 2015 en helägd bankfilial till Lån & Spar Bank A/S. Den senare grundades i Danmark redan 1880 och är en solid bank noterad på Köpenhamnsbörsen. Idag har banken cirka 540 anställda, varav ungefär 40 arbetar i den svenska verksamheten.

Lån & Spar Bank Sverige har som affärsidé att erbjuda förmånliga lån, försäkringar, kreditkort och sparkonton till kreditvärdiga privatpersoner på den svenska marknaden. Med enkla, prisvärda och trygga bankprodukter är ambitionen att göra kundernas bankvardag så enkel, smidig och bra som möjligt. Bankens mål är att, i både det dagliga arbetet och på längre sikt, främja en sund privatekonomi.

Genom digitala lösningar (försäljning sker via webb och telefon) har vi gjort det enkelt för kunder att få tillgång till våra produkter och vi har idag en effektiv verksamhet. Vi har samtidigt satsat på att utveckla personlig telefonbaserad service som en del i att skapa en personlig kundupplevelse och förenkla mötet med banken. Sammantaget har resultatet lett till en hög tillväxt och en hög kundnöjdhet.

Kundernas förväntningar på enkelhet och tillgänglighet har generellt ökat och vår förväntan är att den digitala utvecklingen kommer att fortsätta. Vi står också inför en ny strategiperiod med ambitionen att bredda vårt produktsortiment, bland annat med mer komplexa bankprodukter, och göra dessa tillgängliga för kunderna på samma enkla sätt som vårt nuvarande produktsortiment. Satsningen kräver också en ökad varumärkeskännedom och att vi bidrar till en hållbar utveckling av både verksamheten, branschen och samhället.

I den här rekryteringen samarbetar Lån & Spar Bank med Dreamwork Part of Poolia som sköter rekryteringsprocessen.
Din anställning blir direkt hos Lån & Spar Bank.

Du söker tjänsten via http://www.poolia.se där du registrerar CV och personligt brev.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Karlsson på Dreamwork Part of Poolia via anna.karlsson@poolia.se.
(under semestertiden V. 28 – V.32, kan återkopplingen bli något fördröjd)

Observera att urval sker löpande samt att ansökningar som inkommer via epost ej behandlas!

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
5 juli
Sista ansökningsdag
25 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71869