Byggnadsingenjör

byggingenjör med intresse för konstruktion

Är du en duktig allmänkonstruktör som tilltalas av ett omväxlande arbete där du ges överblick över byggprojektens alla faser? Vill du verka i ett framgångsrikt företag som är tillräckligt överblickbart för att du skall kunna vara med och påverka verksamheten och tillräckligt starkt för att ni skall styra över ert egna öde? Trevliga Byggsystem Öresund har skapat framgångsrik nisch på marknaden där man exploaterar handelsplatser i sydvästra Skåne, handelsplatser man antingen äger själva eller har klart med köpare före byggstart. Orderboken är full flera år framåt och vi söker nu dig som vill vara med på företagets fortsatta framgångsrika resa.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att ingå i en väl sammansvetsad grupp som tillsammans driver byggprojektens alla faser, från projektering till färdigställande av hela projekt. Du ges en bred och omväxlande roll men din spets i gruppen kommer att vara konstruktionsarbete. Ibland gör du konstruktionsarbetet själv medan du vid andra tillfällen väljer att beställa ritningar av externa specialister eller underentreprenörer. Innan produktion är det du som stämmer av att alla underlag är korrekta och i samklang – allt för att undvika allvarliga problem när vi bygger.

Vem är du?

Du är utbildad ingenjör med konstruktionsinriknting (Allmänkonstruktion). Vi bryr oss inte om ålder, kön eller ursprung men vi vill att du har arbetat minst fem år i en relevant roll inom byggbranschen. Har du arbetat med stålhallar är det en bonus. Då vi är en liten organisation vill vi att du är flexibel och strävar mot en bred, omväxlande roll snarare än att bli specialist inom ett smalt område. Som person är du öppen, prestigelös och handlingskraftig samtidigt som du är noggrann och du har förmågan att ta beslut själv. Givetvis har du, liksom vi, ett gediget byggtekniskt intresse i grunden.

Om verksamheten

Byggsystem Öresund uppför nyckelfärdiga butiks-, industri- och lagerlokaler. Med expertis inom allt från projektering till byggnation kan vi erbjuda våra kunder fullskaliga totalentreprenader av högsta kvalitet till marknadens mest konkurrensmässiga priser. Byggsystem Öresund är en del av en familjeägd koncern som bland annat exploaterar handelsområden. Företaget, som har sitt säte i nya, fina lokaler i Malmö, är inne i en mycket intressant fas med många spännande projekt i sin pipeline.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
8 augusti
Sista ansökningsdag
1 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54176

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.