Bank & Finans

Associate Equity Sales till Sedermera!

Har du ett brinnande intresse för aktiemarknaden och tillväxtbolag samt är redo för nya utmaningar inom finansbranschen? Sedermera Fondkommission söker dig som har hög arbetsmoral och engagemang samt ett genuint intresse för aktier, investeringar och börsen i allmänhet. Du blir en viktig del av en organisation med erfarna och drivna medarbetare samt befinna dig i en miljö präglad av professionalism, engagemang, noggrannhet och laganda.

Om tjänsten

I rollen som Associate Equity Sales kommer du att arbeta med bearbetning av nya investerare samt ha kontinuerlig dialog med det befintliga investerarnätverket. Du kommer att tillhöra teamet på Equity Sales som ingår i avdelningen Corporate Finance på Sedermera Fondkommission där du genom nära samarbete med teamet är drivande i bland annat kapitalanskaffningsprocesser. Du kommer att arbeta med varierade och utmanande uppgifter i en dynamisk organisation. Sedermera Fondkommission har en resultatorienterad företagskultur som baseras på lagarbete mellan skickliga och erfarna medarbetare med ett stort engagemang.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Löpande bearbeta nya investerare för att utöka befintligt investerarnätverk.
• Ständigt interagera med kunder för att bistå med relevant information kring Sedermera Fondkommissions kundbolag samt för att sprida kunskap kring sektorn.
• Arbeta nära medarbetare inom Corporate Finance-teamet för att bistå i samband med kapitaliseringsprocesser och marknadsföra unika investeringsmöjligheter till nuvarande och framtida kunder.
• Vara delaktig i planering och exekvering av Roadshows i Norden.
• Aktivt övervaka och utvärdera segmentet för att kontinuerligt dela insikter och kunskap om marknad och klimat inom organisationen.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Associate Equity Sales krävs att du har ett brinnande intresse för aktiemarknaden, stor initiativförmåga, hög socialkompetens och alltid strävar efter att leverera hög kvalité. Du trivs med ett högt tempo samt kan arbeta självständigt med eget ansvar, samtidigt som du vill vara en del av ett starkt team.
• Genuint intresse för aktier, investeringar och börsen i allmänhet
• Hög arbetsmoral och motivation samt en entreprenöriell och nyfiken personlighet.
• Drivs av affärer, är utåtriktad och är en resultatorienterad lagspelare som besitter en hög grad av professionalism och vilja att utvecklas.
• Har en god analytisk förmåga.
• Arbetar strukturerat och noggrant.
Kvalifikationer;
• 1-3 års erfarenhet inom corporate finance, försäljning inom bank/finans eller försäkringsbranschen.
• Goda kunskaper i Microsoft Office, med tonvikt på Microsoft Powerpoint och Microsoft Excel.
• Flytande engelska och svenska i tal och skrift samt vara bekväm att tala inför publik.
• Relevant examen inom ekonomi och med starka akademiska resultat.
• Erfarenhet av att planera och arrangera roadshows/evenemang är meriterande.

Om verksamheten

Sedermera Fondkommission är en del av Spotlight Group-koncernen och grundades 2003. Sedan verksamhetsstarten har Sedermera Fondkommission bistått tillväxtbolag vid cirka 100 noteringar och över 300 kapitaliseringar. Sedermera Fondkommission är en erfaren finansiell rådgivare med expertis inom Corporate Finance som har en etablerad marknadsposition inom segmentet. Verksamheten, som är ett värdepappersbolag under Finansinspektionens tillsyn, har sitt huvudkontor i Malmö. Sedermera Fondkommission har idag gränsöverskridande tillstånd och agerar finansiella rådgivare till bolag inom olika branscher i såväl Sverige som andra nordiska länder och agerar härutöver, på daglig basis, som professionell rådgivare till ett stort antal noterade bolag.

Besök gärna vår hemsida: http://www.sedermera.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt huvudkontor i Malmö.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
5 oktober
Sista ansökningsdag
5 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57546

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.