Arkitekt

Arkitekt sökes för uppdrag i Kristianstad!

Är du en självgående arkitekt som brinner för att hitta lösningar? Då är detta uppdrag för dig! Vi söker för uppdrag till vår kund i Kristianstad en Arkitekt med start omgående. Du blir anställd hos oss på Poolia och arbetar i uppdraget hos vår kund. Sök redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Om tjänsten

I detta uppdrag kommer du att få möjlighet att designa och skapa ritningar på allt från fasad, trädgårdar och balkonger. Uppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå i två månader.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Företaget som uppdraget är hos är just nu inne i ett mycket spännande och expansivt skede. Därför är vi intresserade av att hitta dig som har ett intresse för nya konstruktioner. Du ska vara en stjärna på att rita hissar i vindslägenheter och vara innovativ kring förslag av balkonger, fasader, trädgårdar och renoveringsprogram.

Det är viktigt att du känner dig trygg i din roll då mestadels av arbetet är självständigt.

För att utföra arbetet behöver du ha tillgång till egna verktyg.

Placering är i Kristianstad.

Vem är du?

Du är en certifierad Arkitekt och har några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter som nämnt ovan.

Som person är du driven, självgående, målinriktad och vill få jobbet gjort. Att kunna se helheten utan att tappa bort några detaljer på vägen är också viktigt. Vi ser gärna att du är nyfiken, ständigt mån om att utvecklas och att du är innovationsrik är ett stort plus!

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58441

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.