Säljare, kundansvarig

Är du Global Batteriers nya Säljare?

Vi söker nu dig som vill arbeta med våra viktiga kunder, identifiera nya möjligheter samt lyssna på kundernas behov och översätta detta till succéhistoria!

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av försäljning inom industrin och är redo att ta dig an en roll med mycket frihet och stor potential?
På Global Batterier blir du del av en företagskultur som kännetecknas av en öppen attityd, att alltid stötta varandra och ett gemensamt förhållningssätt till vad som ska göras. Beslutsvägarna är korta och den gemensamma nämnaren för de anställda är att alltid försöka överträffa kundens förväntningar, tillsammans!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet som Säljare på Global Batterier är flexibelt med en stor portion av problemlösning, relationsbyggande och frihet under ansvar. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, allt från att skapa nya affärsmöjligheter samtidigt som du arbetar med dina befintliga kunder och leverera lösningar med bästa kvalitet på utsatt tid. Du kommer att arbeta aktivt med målformulering, utveckling och uppföljning mot uppsatta mål.

Vem är du?

-Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att samarbeta, du är en lagspelare som gillar nya utmaningar, att ge bästa service och skapa långsiktiga relationer med både dina kunder och kollegor.
-Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus.
-Du är strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll.

Vi tror att du har ca 5 års försäljningserfarenhet, gärna mot teknisk industri, och har ett stort driv och intresse av att göra affärer. Du har någon typ av eftergymnasial utbildning gärna inom teknik eller ekonomi men vi tror att dina personliga kompetenser kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas i den här rollen.

I rollen utgår du från ditt hemmakontor, som ligger i Malmöregionen, därför är det viktigt att du är självgående, resultatorienterad och tycker mycket om de dagliga resorna i Skåne och Region syd.

Om verksamheten

Global Batterier är en av Nordens ledande leverantörer av startbatterier, MC-batterier, traktionsbatterier och stationära batterier. Våra kunder och återförsäljare finns över hela Norden och huvudkontoret ligger i Länna industriområde, söder om Stockholm. Global levererar batterier till bilindustrin, tillverkningsindustrier, telekomoperatörer, bildelskedjor mfl.

Global Batterier grundades 1978 och arbetar kontinuerligt med att erbjuda den bästa lösningen för deras kunders specifika behov och önskemål. För att säkerställa att deras produkter håller en hög kvalitetsnivå tillverkar de sina batterier av noggrant utvalda leverantörer i Asien samt Europa.

Global Batterier har en tydlig policy att affärsverksamheten ska bedrivas på ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt. Det innebär i korthet att det alltid ska eftersträvas att minska såväl energi- och resursförbrukningen som sitt avfall och utsläpp till mark, atmosfär och vatten i enlighet med ISO 14001.

Global Batterier är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att de ständigt ser över sina processer och produkter för att öka kundtillfredsställelsen.

http://www.global.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
29 april
Sista ansökningsdag
28 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56808

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.